Acil Satılık - Takas // S3 Gumuş Cerceve S4 Gumuş
LoL0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- LoL
- Acil Satılık - Takas // S3 Gumuş Cerceve S4 Gumuş
-
28-09-2019, 04:41:21Kayıtlı ÜyeOncelikle iyi gunler Beyler. Lol tr serverinde 30 level gumuş V char'ım var . Gumuş V hediyeleri vardır . (cercevesi - S3 şanlı totem gorunumu - sihirdar simgeleri ) Uyelikte Alistar Akali Amumu Annie Ashe Blitzcrank Dr. Mundo Evelynn Fiddlesticks Fiora (kraliyet muhafızı fiora - gece kunduzu fiora - mudire fiora var) Garen Jax Kasadin Katarina Leblanc Kayle Lee Sin LuLu (Kış Mucizesi) Lux (muhafız lux) Master Yii Malp Miss Fortune Morgana Nidalee Nasus Nunu Quinn Poppy Renekton Ryze Rammus Pantheon Warwick Singed (Kartopu Savaşı ) Sion Sivir (Haydut Sivir - Kar Fırtınası ) Soraka Talon Teemo Tristina Twisted Fate TrynDamere Udyr Veigar Yasuo Kış Mucizesi Lulu Kartopu Savaşı Singed Kar Fırtınası Sivir [IMG][/IMG] 2 sayfa runum var. AD runde damgalar 3 kritck(820 ıplık) var gerısı zırh delme (6 adet)yaptım(3 tane fiziksel saldırı var ) Mudur ile nişah klasık buyu direnci ile zırh (muhurde 2 krtck run var 820lık) cevherlerın 3 u krtck AD runde 12 Buyu direnci - %22 Kritik hasar - +9.8 Zırh - +7.7 zırh delme AP runde damgalar buyu nufuzu - nişan zırh - muhur yetenek gucu AP runde +26 Yetenek gucu - +13 Zırh - +7.8 Buyu nufuzu [IMG][/IMG] Facebook'ta Necip Esen'm den ulaşabilirsınız. (www.facebook.com/nk.neco) Not: Uyelik hic banlanmamıştır.Sarı,kırmızı,bmavi,yeşil kurdale almıştır. Benim runlerim hep yetenek hep ad olarak alınmıştı bende 0 dan başladım olan runleri donuşturdum.Şimdi pahalı runler alıyorum ama başlangıcda eziyorum. Runlerimin 20 30 binlik donuşturdum herolarım ondan az . __________________