Gun gecmiyor ki, ganimet kutularıyla ilgili yeni bir haber olmasın. Yakın zamanlarda, gundemi bu kadar aralıksız meşgul eden başka bir konu daha aklıma gelmiyor. Yeni ganimet kutusu haberimiz, Riot Games ile, dolayısıyla League of Legends ile ilgili. Korkmayın, bu haber diğerlerine gore farklı. Riot Games, oyunun icinde bulunan Hextech ganimet kutularının icinden cıkan eşyaların, ihtimal oranlarını acıkladı. Liste aşağıdaki gibi. Kostum parcası cıkma ihtimali = %50 Şampiyon parcası cıkma ihtimali = %25 İfade cıkma ihtimali = %10 Totem kostumu cıkma ihtimali ve 150 turuncu oz cıkma ihtimali = %11,5 Sihirdar simgesi parcası + 150 turuncu oz cıkma ihtimali = %3,5 Bonus olarak nadir cevher cıkma ihtimali = %3,6 Ek olarak kutu ve anahtar cıkma ihtimali = %10 Bunun yanı sıra, oyuna yeni bir kutu daha geleceği, şirket tarafından belirtildi. Yeni gelecek olan ganimet kutusunun ismi Masterwork Sandığı olacak. Masterwork Sandığı, icinde sadece kozmetik urunlerin cıkabilme ihtimali olan bir ganimet kutusu olacak. Yeni gelecek bu ganimet kutusunun icinden cıkacak olan eşyaların da ihtimal oranları acıklandı. Liste aşağıdaki gibi. Kostum parcası cıkma ihtimali = %70 525 turuncu oz cıkma ihtimali = %10 İfade cıkma ihtimali = %10 Totem kostumu ve 150 turuncu oz cıkma ihtimali = %10 Bonus olarak nadir cevher cıkma ihtimali = %3,6 Bonus olarak kutu ve anahtar cıkma ihtimali = %10 League of Legends icinde bulunan bu ganimet kutularının, oynanışa hicbir etkisi olmadığını belirtelim. Bu kutular, sadece oyunculara kozmetik acıdan destek sağlayan ve şampiyon acmada yardım eden bir yapıya sahip. Ganimet kutularını ve kutuları acacak anahtarları, parayla satın alabiliyorsunuz yada oynadığınız iyi bir karşılaşmadan sonra elde edebilme şansınız var. Konu ganimet kutuları olduğunda, oyuncular tarafından eleştiri yağmuruna tutulmayan tek şirket, Riot Games olabilir. Bu konuda gercekten başarılılar.
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Riot Games, League of Legends ganimet kutularına ait oranları acıkladı