LoL TR Satılık Hesap Plat 5
LoL0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- LoL TR Satılık Hesap Plat 5
-
28-09-2019, 04:34:30Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar şahsi sebeplerden oturu LoL Plat 5 hesabımı satmak istiyorum.Hesap hakkında bilgilendireyim sizi: 9 Run sayfası var.(AD,AP,AS/MS Jungle,AP Support,Support,AP + Birazcık AD,AP Versus AD icin armorlu AP ve JAX icin ozel rune var.İletişime gecenlere fotoğrafta atarım.Herolar ise: Aatrox [Adalet Işığı Aatrox] Ahri Akali [Gumuşdiş Akali,Deşergecer Akali] Alistar [Zebani Alistar] Amumu [Firavun Amumu] Anivia Annie [Kırmızı Başlıklı Annie] Ashe [Ametist Ashe] Blitzcrank [Yolların Kralı Blitzcrank] Caitlyn Cho'Gath [Savaş Makinesi Cho'Gath] Corki Darius Diana Dr. Mundo Elise [Şanlı Elise] Evelynn Ezreal [Kaşif Ezreal] Fiddlesticks [Balkabağı Kafa Fiddlesticks] Fizz [Balıkcı Fizz] Garen [Col Askeri Garen] Gragas Graves [Riot Graves] Hecarim İrelia Janna Jarvan IV Jax [Oltalı Jax] Jayce [Metal Zırhlı Jayce] Karma Kassadin Katarina Kayle Kennen Kha'Zix Leblanc Lee Sin Leona Lissandra Lulu Lux[Muhafız Lux] Malphite [Buz Devi Malphite] Maokai [Totem Maokai] Master Yi Morgana Nasus Nidalee [Cadı Nidalee,Hizmetci Nidalee,Leopar Nidalee] Nocturne [Hayalet Nocturne] Nunu [ Koca Ayak Nunu,Yıkıcı Nunu] Orianna [Gotik Orianna , Kaos İşi Orianna] Pantheon Poppy Renekton [Kan Delisi Renekton,Galaktik Renekton] Rengar Riven Rumble Ryze Shen Shyvana Singed Sivir Sona [Arcade Sona] Soraka Taric Teemo Thresh Tristana[Roket Kız Tristana] Tryndamere Twisted Fate Twitch Udyr Vayne Veigar Vi [Neon Patlaması Vi] Vladimir Volibear [Kuzey Fırtınası Volibear] Warwick Wukong [Volkanik Wukong] Xin Zhao [Gladyator Xin Zhao] Zac Zed Zilean Zyra [Mezar Ciceği Zyra] Hesaba gercekten cok emek harcadım fakat dediğim gibi şahsi sebeplerden oturu satıyorum.Belirli bir fiyat bicmedim.fakat 200 lira gibi bir şeyler duşunuyorum.Hesapta ayrıca Platin Cercevesi ve 4 k IP bulunmaktadır.5 Cadılar bayramı iconu'da vardır. Eklerseniz daha detaylı konuşuruz: https://www.facebook.com/DagdelenAybars __________________