League of Legends Elit Hesap(EU WEST)
LoL0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- League of Legends Elit Hesap(EU WEST)
-
28-09-2019, 04:34:18Kayıtlı ÜyeTPA kostumleri Bloodylord Vladimir Championship Thresh Yer altı avcısı TwistedFate Spirint Guardian Udyr Pulse Ezreal Zebani Nasus Ward of draven gibi nesneler mevcuttur. Yanında 1 yıllık PBE hesapta hediye olarak vericem (tum skinler mevcut) Hic bir yasaklama ile karşı karşıya kalmamıştır. 10 tane şampiyon acılmamıştır sadece(urgot trundle galio gibi) 26000 ip 2000 rp vardir şuan hesapta. Gumuş 2 ligindedir ama 450 galibiyeti vardır rankedda. Normal galibiyeti 953 tur. 8 run sayfası vardır ve fulldur hepside.. Karakter hakkında detaylar bu aşağıdaki albumdedir. https://plus.google.com/photos/10718...72548885098977 Alıcılar 0544 920 48 85 (whatsapp mevcuttur) Arkadaşlar satış nedenim lolu bırakıp dota 2 ye gecmektir. 2 seneyi aşkın oynuyorum bir cok server değiştirdim ve sadece kostumlere harcadığım paranın az bir miktarını alıp bırakmayı duşunuyorum daha once knight vb oyunlardaki satışlarımı profilimden gorebilirsiniz guven sorununuz kalamayacaktır iyi gunler . __________________