Ozet gec: Baharın gelişini Turkiye Sunucusu’nda daha once denenmemiş bir şey deneyerek kutluyoruz: Beş gun icinde on milyon kule yıkmak! Ayrıntılar icin okumaya devam edin. Havaların ısınmasıyla icimiz kıpır kıpır olmaya başlamışken, gucumuzu birleştirip Turkiye Sunucusu’nun gucunu gostermek icin daha once denenmemiş bir şey yapmaya karar verdik. Bir araya gelip ne kadar muhteşem bir topluluk olduğumuzu kanıtlamak icin 19-23 Mart tarihleri arasında elimizden gelenin en iyisini yapmaya ve 10 milyon kule yıkmaya calışacağız. Boyle bir denemenin odulu de tabii ki bize ozel olacak. 23 Mart’a kadar on milyon kuleyi yıkmayı başarırsak, etkinliğe katılan tum oyuncular 24-25 Mart hafta sonunu iki kat XP takviyesi ile gecirecek! Bu sayede iki kat daha fazla deneyim kazanabilecek, dolayısıyla daha cok kapsul kazanarak şampiyon ya da kostum acabilecek, daha hızlı MO kazanabileceksiniz. Ancak bu hedefe ulaşmak icin hepinizin yardımı gerekiyor. O yuzden 19-23 Mart tarihlerinde tum hazırlıklarınızı yapın, arkaya en sevdiğiniz muzik listesini acın ve o kulelere Runeterra’nın kac bucak olduğunu gostermemize yardım edin! Kulelere gunlerini gostereceğimiz 19-23 Mart tarihleri arasında her gun 12.00’da ve 00.00’da, iki kat XP takviyesine ne kadar yolumuz kaldığını sizinle sosyal medya hesaplarımızdan ve istemci uzerinden paylaşacağız. Fikirlerinizi, stratejilerinizi ve sorularınızı bizimle paylaşmaktan cekinmeyin. 19 Mart’ta kule pataklamak icin goruşmek uzere! YAZAN RİOT LUNCHWEEK KAYNAK
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- 10 milyon kule yıkmamıza yardım et, hafta sonu iki kat XP takviyesi kazan! PDU ®