Bu Champ'ler Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var
LoL0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Bu Champ'ler Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var
-
28-09-2019, 04:29:28Kayıtlı ÜyeCassiopeia-Olaf-Swain-Darius-Gragas - Cassiopeia icin sadece kulaktan dolma bilgiye sahibim, hic oynamadım. Zehircilerin kralıymış ve gayet sağlam diyorlar. - Olaf icin yine kulaktan dolma bilgiye sahibim, hic oynamadım. Bu champ'te cok sağlammış karşıma coğu kez geldi ve bende sağlam olduğu kanaatindeyim. Early'de bile sağlam dmg gidiyor. - Swain icin bugun yakın bir arkadaşım tarafından yatırılamadığını ve yatırılamadığı icinde bir vs'de bircok kez skill atma vakti bulması nedeniyle kesebildiğini duydum. - Darius icin diyebileceğim tek bir şey var ''yakalarsa ....''. Hantal bir champ olduğunun farkındayım fakat eline duşurdumu bitirişi ultisiyle yapıyor. Hantal olmasının verdiği dezavantajlardan da korkum var. - Gragas icinde cok eskiden, ben oyunda pek ilerlememişken oynamıştım o zamanlar bana gore ortalama bir champ'ti. Fakat gecen bir oyunda early game icindeyken karşıma geldi o lanet menzilli fıcısıyla iyi dmg atıyor, patır patır indiriyor canı. Arkadaşlar anlayacağınız kucuk bilgilere sahibim ve benim icin bunlar yetersiz. Eklemek, değiştirmek veya cıkarmak istediğiniz bilgilere acım ve acığım. Soylemlerinize gore bu karakterlerden birini alacağım. İLGİNİZE TEŞEKKURLER... __________________