2 Sorum Var
Oyun Dünyası0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- 2 Sorum Var
-
28-09-2019, 04:28:55Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar. Ogame'e başladım şu anda 4.000 puanım var. 2 soru soracağım: 1- Ana gezegenimde solar enerji santralimin kademesi 22. 23'e gecmek icin 500k metal ve 225k kristal istiyor. Somurgelerimde ise yeni kurulduklarından dolayı solar enerji santralinde 15. kademeyi gecen yok (alan sorunundan dolayı somurgelerimi anca oturttum duzene ama 8 somurgem de artık 125+ alan bundan sonra somurge derdim kalmadı). Burada yapmam gereken ana gezegenimdeki madeni yukseltmeye devam mı etmek, yoksa somurgelere yoğunlaşıp hepsinin yakın zamanda ana gezegenimdeki seviyeyi yakalamasını mı sağlamak ? 2- Komuta basmaya kac puanda başlamalıyım ? Şuan icin sadece buyuk nakliye gemilerim var ve (i) olan oyuncuları yağmalıyorum, madenciyim. Acaba komuta icin gerekli araştırmalara hemen başlayım komuta basayım mı yoksa once elimdeki madenle somurgelerdeki madenleri mi geliştireyim ? Eğer once somurgeyse kademeleri en az kac olmalı filoya ağırlık verebilmem icin? Teşekkurler __________________