Arkadaşlar bildiğiniz gibi her karakterin birer hikayesi var. Misal Orianna'nın ()piltoverlı bir babanın orianna adındaki kızını kaybedip, kafayı uşutup robot orinnayı yarattığını, graves'in twisted fateden kazık yediğini ve sırf onu oldurmek icin oyuna katıldığını, syndranın gucunun sınırsız olduğu icin hapis edildiğini ve arka plandaki şatonun onun kalesi olduğunu, ahrinin aslında bir tilki olduğunu ancak bir adamın ona buyu gucu verdiğini, fioranın neredeyse bebekliğinden beri kimseye kaybetmediğini ve oyuna katılma sebebinin babasının yenilmezliğinin kılıcında kullandığı zehirden kaynaklandığını oğrenince en iyi olduğunu kanıtlamak olduğunu, biliyor muydunuz? Coğu kişinin ingilizcesi yetmiyor anlamaya. Ben de anladığım kadarı ile her karakterin hikayesinin ozetini yazmayı duşunuyorum. Tabi bu biraz zaman alıcak. Genelde hafta sonları yazarım hikayeleri. Hafta ici şehir dışındayım cunku okul yuzunden. Tabi eğer siz de isterseniz. Tum champlerin ozetini cıkarmayı planlıyorum. Zor olucak ama yararlı ve eğlenceli olacağını duşunuyorum. __________________