Sakın kacırmayın bence gercekten harika ve ucuz
LoL0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Sakın kacırmayın bence gercekten harika ve ucuz
-
28-09-2019, 04:26:21Kayıtlı ÜyeMERHABA arkadaşlar league of legends adlı oyundan sıkıldığım icin hesabımı satıyorum, hesapta sadece Kalista herosu yok diğer butun herolar acık legendry kostumler acık, efsanevilerin 2 side acık sezonu plat 5 bitirdi plat cerceveli skinleri saymaya uşendim acıkcası fakat şunu soyliyim oyuna 1000tl den fazla yatırdığım gercek Her neyse biraz tanıtıyım 19 tane run page var, işe yarayan runlerin hepsi alınmış durumda adc mainim olduğum icin bazı adclerde full skin var kullanılmayan skinler de dahil olmak uzere, şampiyonlarda 3 er 4 er skin var neredeyse. ŞUAN Kİ DURUMU:PLAT 5 0 LP GECEN SEZON: BRONZEDU KAC SEZONDUR ACIK HESAP: SEZON 2 DEN BERİ ACIK BİR HESAP İCİNDE KAC RP VAR: ŞUANDA 254 RP VAR. İCİNDE KAC IP VAR: ŞUANDA 1003 IP VAR. EZREAL, DRAVEN İLE TOPLİSTTEDİR ACCOUNTUM. BU SATIŞ İŞLERİ NASIL OLACAK ? : YA ELDEN BİR İNTERNET KAFEDE HER ŞEYİ HALLEDERİZ YA DA PAYPAL YOLUYLA HALLEDERİZ TAMAMİYLEN ALICININ İSTEĞİNE BAĞLI, ZONGULDAK EREĞLİDE YAŞIYORUM. VEE GELELİM ESAS MEVZUYA kac lira ulan bi hesap ? HESABIN FİYATI 1550 TL 3 AŞAĞI 5 YUKARI Bİ PAZARLIK SOZ KONUSU OLUR, DETAYLI BİLGİ İSTEYENLER VE CİDDİ ALICILAR https://www.facebook.com/SevdikleriyleMutlu ARKADAŞ EKLEYEBİLİRLER KONUŞURUZ. __________________