Merhabalar, forumda yeniyim ve bu konuyu acarak sizlere de bir konuda danışmak istedim. Oncelikle bu tur konulardan 10'larca hatta 100'lerce kez gormuşsunuzdur bu yuzden uzgunum. Fakat... 12 yıldır beklenen bir oyun olan Diablo 3 piyasaya surulduğu gunden beri pek cok negatif eleştri ile karşılaşmakta ve bunu Blizzard da pekÂl biliyor. Oyunu deli gibi bekleyen kitlenin %60-70'i bayağı sıkıntılı. Herkesin zevki farklıdır, oyuna baktığı acısı farklıdır ancak ben sizlere sizin kendi fikirlerinizi sormak istiyorum Diablo 1 ve 2'yi oynamadım, Diablo 3'u de şans eseri bulduğum guest pass ile bi' yere kadar oynadım. Ne yazık ki bu kadar kısa bi' surede oynamam aklıma oturtmadı bu fikri, ben Diablo 3 almak istiyorum fakat 110 TL az bir para değil. Fakat o kadar fazla negatif yanıt gordum ki oyunun hakkında, aklım acaip karıştı. PvP server'lerinin ne zaman geleceği hakkında bir bilgi yok, onu gecin oyunu rayına oturtacak bir patch ne zaman gelir kim bilir. Peki sizce, ben bu oyuna 110 TL verip almalı mıyım? Gercekten vereceğim paranın her kuruşunu hak ediyor mu? Oyunu bitirdiğimde de ilk girişimdeki gibi birazcık da olsa sıkılarak yine de eğlenerek devam edecek miyim oyunuma? (item kasarak vs) Oyunu ilk gunden alanlar o tadı hissediyor mu hÂlÂ? Gercekten memnun oldular mı? "Evet, mutlaka almalısın." "Hayır, kesinlikle almamalısın." "Biraz daha zaman tanı, yenilikleri bekle." Bu 3'unden birini secerek nedenleri ile zaman ayırıp cevap yazarsanız cok minnettar olurum. Tum yardımlarınız icin teşekkurler şimdiden.