Gergin Oyun Dukkanı Ben bir oyuncuyum... Bir hayatım olmadığından değil... Yaşayabilecek bircok hayat sectiğimden... Gergin Oyuncular olarak oncelikle herkese iyi forumlar! Nedir bu olay? Gergin oyuncu arkadaşım Burak ve ben kredi kartı kullanmayan arkadaşlarımızın steam gibi platformlarda ki oyun indirimlerinden yararlanabilmesi adına boyle bir projeye giriştik. Oyun satışlarımız steam ağırlıklı olarak sizlerin, indirimlerden yararlanabilmesi adına surekli olarak devam edecektir. Ayrıca ileride aktif olarak, turnuvalar, cekilişler duzenlenecek. Boylelikle para vererek aldığınız oyunlardan sıkılmayacak, iyi vakit gecirebileceksiniz. Odemeleri nasıl ulaştıracaksınız? Vereceğimiz banka hesabı uzerinden yatırabileceksiniz. ATM işlem ucreti alan bankalarda Fiyat + ATM ucreti şeklinde yatırabileceksiniz. Fiyat sistemi nasıl olacak? Fiyatlar, Dolar olarak hesaplanan steam ucretlerinin tlye cevrilmesi + komisyon + atm ucreti şeklinde olacaktır. Peki fiyatlar neye gore belirlenecek? Paket sistemi uygulayacağız. Şoyle ki, 3 ayrı paket olacak. Bunlar; 1. Paket: 1. 2. 3. 4 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1. Paket: Sectiğiniz 10 oyunun toplam fiyatı 35TLyi gecmeyecek şekilde olursa 1. paketi almış oluyorsunuz. Boylelikle sectiğiniz oyunların toplam fiyatı + 5 TL komisyon + ATM ucreti olarak size yansıyor. 2.Paket 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 2. Paket: Sectiğiniz 15 oyunun toplam fiyatı min. 35 max. 70TL şeklinde olacak. 2. Paketi aldığınız takdirde, oyunların toplam fiyatı + 10TL komisyon + ATM ucreti şeklinde odeme yapabilirsiniz. 3. Paket 3. Pakette oyun sayı sınırlaması yoktur. Min. 70TLlik alışverişlerinizde 3. pakete dahil olursunuz ve oyunların toplam fiyatı + 15TL + ATM ucreti şeklinde odeme yapabilirsiniz. İletişim: Forum - Hot Sauce Steam - stjacquesdelepee En yeni haberleri, en hızlı şekilde takip icin: Facebook Ayrıca tum soru ve goruşlerinizi ozel mesaj yoluyla, bu başlık altından, facebook uzerinden yapabilirsiniz. Herkes bol oyunlu gunler! Not: Referans icin o.m atabilirsiniz. __________________