Netmarble Turkiye, ucretsiz Turkce aksiyon oyunu Hounds icin oyuncuların merakla beklediği buyuk bir guncelleme yayınladı. Bu guncelleme ile tum bolum sonu odulleri değişti, yeni silah ve zırh serisi Aurora ve Megatron ile yeni Usta kostumu eklendi ve Cehennem Operasyonu: Acgozlu Dev acıldı. Bunların yanı sıra Hounds’a heyecan katacak pek cok yenilik geldi. Bolum sonunda super oduller var Hounds’da uzun suredir aynı olan bolum sonu odulleri değişti ve artık eskiye gore cok daha iyi oduller var. Oyuncuların istediği bolumu oynayarak istediği odulleri alabileceği yeni sistemde, Nanotup Kutularından Kostumlere, Yeteneklerden Silah ve Zırh Kutularına bircok odul oyuncuları bekliyor. Ozel Operasyonlara ise Operasyon Kutuları eklendi ve Kingdom Silahını duşurme olasılığı hÂl devam ediyor. Bolum sonu odulleri 5 farklı seviyeden oluşuyor. Efsanevi, Destansı, Eşsiz, Ender ve Sıradan adındaki bu odul seviyelerinin cıkma şansları azdan coğa doğru gidiyor. Ayrıca Ozel Operasyonlardan şansa bağlı olarak Operasyon Kutusu, Ozel Operasyon Kutusu, Premium Operasyon Kutusu, Ultimate Operasyon Kutusu ve Kingdom Silah Uretim Tarifi duşuyor. Aurora, Megatron ve Usta ile yeni bir deneyim Hounds’un her guncellemesinde olduğu gibi bu guncellemede de Aurora ve Megatron adlı cok ozel silah ve zırhlar yer alıyor. Mağazada bulunan Şans Kutuları, Paketleri ve Ultimate Paketlerden elde edilebilecek silah ve zırhların detaylı istatistikleri Arkon’dan kontrol edilebilir. Ayrıca 4 farklı renkteki Usta kostumu de oyuna yeni bir keyif katıyor. İcerisinde Premium Suresiz Kostum ve Guclendirme Kunyesi bulunan Premium Kostum Kutusu 3 bin 500 kredi ile Mağazadan alınabiliyor. Ayrıca “Cehennem Operasyonu: Acgozlu Dev” adlı yeni ozel operasyon da oyuna ekleniyor. Mağazadan her gun bir defalığına bedava alınabilecek “Gunluk Fırsat Kutusu” oyuncuları bekliyor. Bu kutu icerisinden şansa bağlı olarak 10 adet H-Jeton, Standart veya COOP Hasar Onleyici, Rastgele Secenek Değiştirme Eşyası, Operasyon Kutusu, 5T Standart veya COOP Rastgele Silah Kutusu, 4T Standart veya COOP Rastgele Zırh Kutusu, Nadir COOP Yetenek Kutusu, COOP Shiba veya Kara Kedi İlk Yardım Dostu (30 Gunluk) ve En Yuksek Buyuk 180 AP Torbası’ndan (30 Gunluk) birisi cıkıyor. - 3000 Kredi ile COOP’ta yardımcı olan İlk Yardım Dostları Kara Kedi ve Shiba kalıcı olarak alınabiliyor. - Rastgele secenek değiştirme maliyeti 30 bin Altından yuzde 25 indirimle 22 bin 500 Altına cekildi. - Genel Tuccar Smith’e giderek, Peri Tozları bolumunden 500 bin Altın karşılığında Peri Kanadı yapmak icin gereken tozları alınabiliyor. - 100 H-Jeton ile uretilen Neo Fulleren Konsantresi, 30 H-Jeton’a cekildi. - 50 H-Jeton ile uretilen Fulleren Konsantresi, 20 H-Jeton’a cekildi. - 5 H-Jeton ile uretilen Geliştirme Hasar Onleyiciler (COOP ve Standart) ve Rastgele Secenek Değiştirme Eşyası, 10 H-Jeton’a yukseltildi. - 50 L-Jeton ile uretilen Modifikasyon ve Şarjor Genişletme Kutuları ise 10 L-Jeton’a duşuruldu. - Yaz teması ve ona uygun muziği ile oyunculara ozel oda sahile taşındı. - Aylık Etkinlik Dondurma konsepti ile guncellendi. - Etkinliklerde verilen 5T Silah ve 4T Zırh rastgele kutularının icerikleri yenilendi. - Aylık gorevler guncellendi.
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Hounds’un buyuk guncellemesi ile tum bolum sonu odulleri değişti