Mystery Gift, Gizemli Hediye
LoL0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Mystery Gift, Gizemli Hediye
-
28-09-2019, 04:19:17Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar, bu MG olayı cok guzel bir şey, emekli olmuş veya sınırlı sayıda skinleri bu sayede acabiliyorsunuz ustelik cok iyi bir fiyata (490 rp). Tek sıkıntı kotu skinlerin gelme ihtimali, ancak efsanevi ve destansı skinlerin gelebileceğini de goz onunde bulundurursak, gayet guzel bir anlaşma. Ayrıca hepsinin şansı aynı, yok yuzde 0.01 ihtimalmiş, daha duşuk ihtimalmiş, boyle bir olay yok skinler rastgele veriliyor. Benim bu başlığı acma sebebim, herkesin birbirine hediye gondermesi.( Ayrıca az daha unutuyordum, bu MGleri sadece bir arkadaşınıza hediye edebiliyorsunuz). Sistem şoyle işleyecek: Herkes kendi rp sayısını ve istediği hediye miktarını yazacak. Orneğin benim şu an 4000 rp'm var, ve bunların hepsini mgye harcamak istiyorum, 8 tane oluyor. Eğer benle takas etmek isteyen veya aklında problem olan bana ulaşabilir, Quintus Batiatus - lol kullanici adım 05364544616 - tel numaram 19 yaşında ve Adanadayim Herkesten karşılıklı guven bekliyorum ve kendi insanıma guveniyorum. __________________