Gecikme.. :((
LoL0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- LoL
- Gecikme.. :((
-
28-09-2019, 04:17:43Kayıtlı ÜyeArkadaşlar benim sıkıntım league of legends oynarken internet bağlantımın belirgin bir duşuş yaşaması.Buda doğal olarak oyunu oynamama engel oluyor.Bilgisayarımla alakalı yapabileceğim her şeyi yaptım, buyuk ihtimalle internet bağlantımda bir sıkıntı var ama sizinde bir fikrinizi almak istedim. Yaşadığım sıkıntılar genel olarak yaygın olan şeyler, Gecikme Oyundan duşme Surekli tekrardan bağlanılıyor yazısı Zaman zaman artan ping ve surekli değişen fps. Denediğim yolları da yazayım ; *Format (Denendi) - İşe yaramadı *Registry onarım programları (Denendi) - İşe yaramadı *Laetrix Latency Fix (Denendi) - İşe yaramadı *Suruculer ve işletim sistemi (Guncellendi) - İşe yaramadı *Netsh winsock, ipconfig, vs... komutları (Denendi) - Henuz işe yaradığını gormedim hic *Ethernet kablomu değiştirdim - İşe yaramadı *Guvenlik duvarı kapatıldı - İşe yaramadı *IP ellle girildi ya da otomatik alındı - İkiside aynı, işe yaramadı *Arka plan programlarını kapatıp sadece oyunu actım - Yaramadı *TCPIPV6 Kapatılıp denendi - Yaramadı *Sistem Geri Yukleme - Yaramadı *Repair client - İşe yaramadı *Client silip tekrar yukleme - İşe yaramadı *Nette bulduğum bir cfg (Denemek zorunda kaldım artık) - Az da olsa iyileştirdi ama hala hatsafhada gecikmeler var. *Yeni bir kullanıcı oturumu acıp denedim - Yaramadı Aklıma gelenler bunlar, bunun dışında daha bir ton şey yapmışımdır fakat nafile.Dediğim gibi niyetim sıkıntıyı bulmak, bu yuzden sizinde fikrinizi almak istedim. İstediğiniz herhangi bir bilgi olursa sorabilirsiniz. __________________