Selam arkadaşlar. Carbon 1.2 oynuyorum ve oyunda %70 tamamladım. Yalnız en son bolge hakkaten cok zor geciyor. Şimdi 2 sorum var: 1) Kariyere Mazda rx-8 Bir cok yarış kazandım, şu araba acıldı, bu araba acıldı falan yazdı ama hicbiri de cıkmadı. Sadece bir tanesi cıktı, o da guclu olan arabalardan bi tanesiydi DODGE, onu kullanmaya başladım. Hatta Dodge olmasa bir cok yarışı kazanamayacaktım, cunku diğer arabaların hızlarına yetişilmiyor ilerleyen bolumlerde. Neyse, sorum şu, o kadar araba kilidi acıldı diyor, bu arabaları "araba sec"den secemiyorum, sadece mazda ve dodge cıkıyor o bolumde? Nasıl ulaşıcam ben diğer araclara acaba, param da cok satın alabilirim. 2) 3 tane uyeyi tamamlamıştım, yumi, neville, sall vs... Ama sonraki yarışlarda galip geldikce yeni uyeler de kazandım 3 tane. Ama onları secemiyorum, uyelern full dolu diyor. Bu yeni uyelerin ben bana cok yarış kazandıracaklarını umuyorum, diğerleri yetersiz kalıyor. Diğerlerini iptal edip bu 3 yeni uyeyi kullanmak istiyorum, yada en azından onlardan birini secsem o da yeter ama secemiyorum 3 uyen full dolu diyor. Nasıl yapabilirim? Yardım lutfen. Şimdiden teşekkurler __________________