My Player Oyuncu Secme Rehberi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- My Player Oyuncu Secme Rehberi
-
28-09-2019, 04:13:23Kayıtlı ÜyeEvet arkadaşlar burda hangi takıma giderseniz daha cok sure alırsınız konusunda size bir rehber sunacağım.Tabii bu sene oyuna draft ozelliği eklenmiş takım secemiyoruz ama gittiğiniz takımdan eğer bir gun takasınızı isterseniz bu listeye gore ilk 3 takmı yazmalısınız... Point Guard Bucks:Bucks pg iseniz sizin icin uygun bir takım olabilir cunku Jennings o kadar da iyi oyun sergilemiyor.Evet ilk başlarda benchte kalırsınız ama kendinizi geliştirirseniz rahat ilk 5 başlarsınız.Tecrubeyle sabit... Suns:Evet belki ne alaka orda Nash gibi bir maestro var diyeceksiniz ama Nash kariyerinin son yıllarını oynuyor.Eğer oyun bir sacmalık yaratmamışsa Nash onumuzdeki sene emekli olmalı ve bu da son senesi olmalı.İşte bu yuzden Nash cok da fazla dakika alamaz gibi duruyor tabii iyi performans gosterirseniz.Genc ve dinamik olursanız rahatlıkla formayı kapabilirisiniz bence. Bobcats(!):Charlotte'ta Felton'dan arta kalan boşluğu doldurabilirsiniz.Keza Augustin yıllardır kendini pek de geliştirmiyor ve ekstra şeyler yaptığı da soylenemez.Bobcats eğer iyi bir PG iseniz sizin icin uygun bir secim olabilir. Kings(!):Sacramento'nun mevcut PG'sinin Udrih olduğunu ve overalının da 66 olduğunu duşunursek Udrih'i benche itmek cok da zor olmayacaktır.Udrih'in tek ozelliği pas dağıtımlarını iyi yapması olarak duruyor.Ondan daha fazlasını yapabilirsiniz.. Mavericks:Jason Kidd de cok yaşlı,Nash icin soylediklerimi onun icin de soyleyebilirim.Takımın 2. PG'si-yanlış hatırlamıyorsam-de Barea.Unutmayın ki kendinizi her gecen gun geliştirmek zorundasınız ve bunu yaparsanız Mavericks kadrosuna girebilir,Nowitzki ile iyi bir ikili oluşturabilirsiniz. Shoting Guards: Minnesota(!):İlk akla gelen takımlardan.Tamam iyi yapılanma icin de olmayabiliri belki de şampiyonluktan cok uzakta ama bizim amacımız da ilk yıldan yuzuk almak değil.Sadece kendimizi gostermek icin gerekli olan dakikayı almak ve Timberwolves bunun icin en uygun takımlardan biri konumunda.Takımın ilk SG'si Brewer gerisini siz duşunun artık... Indiana:Eğer koc Granger'ı SG'ye cekmezs-ki bu cok kucuk bir ihtimal-bu takımda 5'e girme şansınız olabilir.Takımın mevcut SG'si Dahntay Jones ve takıma gerekli olan havayı katabilirsiniz.Granger ile iyi bir ikili olabilirsiniz. New Jersey(!):SG bakımından en avantajlı takımlardan biri soyle ki hem takımın 1 numarası Harris hem de 2. numarası belli değil.Evet ilk 5'te o mevkide birisi var ama siz ondan daha iyi olabilirsiniz.Mevcut SG Morrow... Small Forwards: Clippers:Takımın SF adaylarına baktığımızda ilk sırada caylak Aminu'yu goruyoruz.Bu caylakla ilk 5 icin yarışmak cok da zor olmasa gerek... Kings:Kings'i bu listede sık goruyor olabilirsiniz cunku cok da kaliteli kadroları yok.One cıkan tek isim Evans ve savaşcı Landry.Bu ikiliye katılıp playofflarda baş belası olabilirsiniz cunku takımın SF'si Casspi. Cleveland:Burada buyuk boşluk var.Moon ve Graham gider veya onları rahatlıklar geriye itebilirsiniz.Ve takımın yeni KRAL'ı olabilirsiniz,herşey sizin elinizde... Toronto(!):Toronto'nun en buyuk sorunu iyi bir SF oyuncusuna sahip olmamaları.Kleiza'nın overallı cok duşuk bu yuzden takıma gidersiniz overall olarak kolayca ustune cıkabilirsiniz. Blazzers ve Warriors da bu takımların haricinde sayılabilir. Power Forwards: Indiana(!):Ve yine Indıana.Kadroda yer bulabilirsiniz diye duşunuyorum ama Indiana ile yaptığım maclarda Granger'ın PF oynadığını gormuştum umarım sizin kariyerinizde koc boyle bir rotasyon denemez... Bucks:Bucks'ı eklememin nedeni alternatif olarak yazacağım tek takım ya da en iyi takım olması cunku coğu takımın PF'leri oturmuşlar yani onların yerlerini değiştirmek pek de kolay değil.Bu pivotlar icin de gecerli.Mbah a Moute benim kariyerimde PF pozisyonunda başlıyor ve ribaundlar konusunda pek de iyi olduğu soylenemez.Ayrıca şutları da cok cok iyi değil ama Bucks icin ideal.Yerini alabilirsiniz... Centers: Charlotte(!):Evet iyi bir secim olabilir cunku Tyson Chandler da gidince pek de onemli bir pivotu kalmadı Bobcats'in.Bu mevkide ilk 5 başlayan isim Nazr Mohammed. Indiana:Indiana bu pozisyonda gidebileceğiniz takımlardan biri keza takımın pivotu Roy Hibbert ve en iyi yaptığı şey ribaund almak.Bu ozelliği diğer ozelliklerinin yanında daha ağır basıyor desek daha doğru soylemiş oluruz.Hucum gucu pek fazla yok bu yuzden Hibbert'i rahat kesebilirsiniz. Detroit:Bu mevkide 36'lık Wallace en buyuk aday ama şunu da soylemek gerek artık Wallace eskisi gibi değil.Zaten olsa bu listeye eklemem imkansızın da otesi olurdu....Bu yuzden denemek de fayda var diyorum. Thunder(!):Belki de Thunder'ın tek aksayan bolgesi center.Bu yuzden bu listede varlar.Bu sene draft ettikleri Aldrich'in en onemli ozelliği ribaund almak.Hucum ve savunma gucleri duşuk.Krstic ile de bu pozisyon icin yarışabilirsiniz.Eğer mucadeleyi seviyorsanız bu takım tam sizlik. Wizards(!):Wizards'ın bu bolgede sorunları var ama coğumuzun bu takımı secmeyeceğini biliyorum....Ama ben oyunumu oynamak ve kendimi gostermek istiyorum diyorsanız Wizard sizin icin iyi bir şans olabilir. Arkadaşlar burada yazdığım takımlar gittiğinizde dakika alma şansınızın artabileceği takımlar.Bu takımlara gidersek kesin 5 başlarım diye duşunmeyin,cabalarsanız 5 başlayabilirsiniz... NOT: (!) İşaretli takımlarda 5'e girme şansınız daha fazladır... __________________