LoL Rusya serveri satilik hesap
LoL0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- LoL Rusya serveri satilik hesap
-
28-09-2019, 04:12:14Kayıtlı Üye-Oncelikle hesap Rusya serverindadir.- Merhaba arkadaslar, bir kac ay once de bir konu acmistim ancak epey degisiklikler var bu yuzden yeni bir konu acma geregi duydum. Her neyse, size hesaptan bahsedeyim ve resimlere gecelim. Bronze II kumesindeyim. Ranked oynamayi pek sevmiyorum. Sadece 30 oyun'um var sanirim. 108 sampiyon ve 94 skin bulunmakta. Ayrica Draven Ward Skin'i de mevcuttur. 4 gunlugune 170 TL! Listeye gelelim. Aatrox Ahri - Midnight Ahri Akali - Crimson Akali Alistar - Unchained Alistar Amumu Anivia Annie Ashe - Woad Ashe Blitzcrank - Piltover Customs Blitzcrank, Riot Blitzcrank Brand - Vandal Brand Caitlyn - Officer Caitlyn, Sheriff Caitlyn, Arctic Warfare Caitlyn Cassiopeia - Desperada Cassiopeia Cho'Gath - Battlecast Prime Cho'Gath Corki - Hot Road Corki Darius Diana - Dark Valkyrie Diana Dr.Mundo Draven - Soul Reaver Draven Elise - Death Blossom Elise Evelynn - Masquerade Evelynn Ezreal - Pulsefire Ezreal, Nottingham Ezreal Fiddlesticks Fizz - Fisherman Fizz Gangplank Garen Gragas - Vandal Gragas Graves - Riot Graves Hecarim - Arcade Hecarim Heimerdinger Irelia - Aviator Irelia Janna - Forecast Janna Jarvan IV - Warring Kingdoms Jarvan IV Jayce - Debonair Jayce Jax - Vandal Jax Jinx - Mafia Jinx Karma - Traditional Karma Karthus - Grim Reaper Karthus Kassadin - Prevoid Kassadin Katarina - Slay Belle Katarina Kayle - Aether Wing Kayle Kennen - Arctic Ops Kennen Kha'Zix - Mecha Kha'Zix Kog'Maw - Monarch Kog'Maw LeBlanc - Prestigious LeBlanc Lee Sin - Traditional Lee Sin, Muay Thai Lee Sin Leona - Pool Party Leona Lucian - Hired Gun Lucian Lux - Spellthief Lux, Steel Legion Lux Malphite Malzahar - Overlord Malzahar Master Yi - Assassin Master Yi Miss Fortune - Secret Agent Miss Fortune Mordekaiser - Infernal Mordekaiser Morgana Nasus - Pharaoh Nasus Nidalee - Leopard Nidalee, French Maid Nidalee Nocturne - Eternum Nocturne Nunu Olaf - Brolaf, Glacial Olaf Orianna - Sewn Chaos Orianna Pantheon Poppy Quinn - Phoenix Quinn Rammus - Full Metal Rammus Renekton - Rune Wars Renekton Rengar Riven - Battle Bunny Riven Rumble - Rumble in the Jungle Ryze - Uncle Ryze Sejuani - Bear Cavalry Sejuani Shaco - Royal Shaco Shen - Yellow Jacket Shen Shyvana - Darkflame Shyvana Singed Sivir - Bandit Sivir Skarner - Earthrune Skarner Sona - Pentakill Sona, Arcade Sona Soraka Swain - Northern Front Swain Syndra - Justicar Syndra Talon - Renegade Talon, Crimson Elite Talon Taric - Armor of the Fifth Age Taric Teemo - Astonaut Teemo Thresh - Deep Terror Thresh, Championship Thresh Tristana - Rocket Girl Tristana, Riot Girl Tristana Tryndamere Twisted Fate - Jack of the Hearts Twisted Fate Twitch - Vandal Twitch Udyr Urgot Varus - Blight Crystal Varus Vayne - Heart Seeker Vayne, Aristocrat Vayne Veigar Vi - Neon Strike Vi Viktor Vladimir - Count Vladimir Volibear - Northern Storm Volibear Warwick Wukong - Jade Dragon Wukong Xerath - Scorched Earth Xerath Xin Zhao - Warring Kingdoms Xin Zhao Yorick Zed - Shockblade Zed Zac - Special Weapon Zac Ziggs - Mad Scientist Ziggs Zyra - Wildfire Zyra Draven WARD Legendary ve theme skin'ler kirmizi, legacy'ler yesil ile isaretlidir. Istanbul/Anadolu yakasinda ikamet ediyorum. ''Ver hesabi, bir bakayim'' gibi muhabbetler yapmayin. Satis ya yuz yuze yapilacaktir ya da hesap numarama parayi yatirmaniz gerekmektedir. Henuz bir fiyat dusunmedim. Tek tek hesaplarsak fahis bir fiyat cikacak bu yuzden de hesabin satilacagini dusunmuyorum. Fiyati siz belirleyin. Ozel mesaj yolu ile ulasabilirsiniz. Iyi gunler. D.Not: Turkiye serveri disindaki serverlara transfer etmek istiyorsaniz, gecis ucreti tarafimdan karsinalacaktir. [IMG]http://**************/a/img820/8359/qyjt.png[/IMG] [IMG]http://**************/a/img534/2613/zs0k.png[/IMG] [IMG]http://**************/a/img138/273/0ag5.png[/IMG] [IMG]http://**************/a/img577/9859/wca2.png[/IMG] __________________