Tr serverinde Gold5 Gold Cerceve+Şanlı Elise dahil 99 Şampiyon 65 Skin(Destansı kostumlerde dahil) 7run sayfası Hepside dolu dolu, hesap satılıktır. Oyunu bırakıyorum wow oynuyorum şu aralar o yuzden fazla bir fıyat ıstemıyorum. Fiyat 200TL ilgilenenler icin https://www.facebook.com/yasinbabacan94 buradan bana ulaşabilirler. Hesabın Oyun ici nicki Othniel . Skinler: Hanedan Ahri Hemşire Akali Riot Blitz Direnişci Cait Ruhsoken Draven Gladyator Draven Olumciceği Elise Şanlı Elise Buzul Ezreal Kaşif Ezreal Pulsefire Ezreal Balıkcı Fizz Havalı Gragas Mafya Graves Olum Meleği Hecarim Arcade Hecarim Havacı İrelia Buz Kralicesi Janna Savaş Ustası Jarvan IV Can Duşmanı Jax Metal Zırhlı Jayce Mafya Jinx Azrail Karthus Ulak Kassadin Altın Kanat Kayle Karateci Kennen Meka KhaZix Sevgi Kelebeği KogMaw Gunahkar LeBlanc Havuz Partisi Lee Sin MuayThai Lee Sin Valkyrie Leona Buyu Hırsızı Lux Muhafız Lux Celik Kuvvet Lux Yonca Yeşili Malphite Buz Devi Malphite Mercan Kayalıgı Malphite Savaş Beyi Malzahar Mafya Miss Fortune Lord Mordekaiser Firavun Nasus Galaktik Nasus Firavun Nidalee Eternum Nocturne Kaos İşi Orianna Perseus Pantheon Run Savaşcısı Renekton Kelle Avcısı Rengar Savaş Tavşanı Riven Kara Kristal Ryze Doktor Shen Haydut Sivir Derin Dehşet Thresh Şampiyonlar Şampiyonu Thresh Roket Kız Tristana Fatih Tryndamare Tangocu Twisted Fate Silahşor Twisted Fate Yeraltı Avcısı Twisted Fate Gangster Twitch Ruh Bekcisi Udyr Işık Oku Varus Aristokrat Vayne Vandal Vladimir Şokbıcaklı Zed __________________