Dunyanın en populer MOBA oyunlarından League of Legends, 8.18 yaması dahilinde 6 yeni oyun ici kostum ve yepyeni bir oyun moduyla geliyor. 2009 tarihinden bu yana bir cığ gibi buyuyen ancak son zamanlarda zirvedeki populerliğini PUBG ve Fortnite gibi battle royale oyunlarına kaptıran League of Legends, nam-ı diğer LoL; 8.18 yaması ile bomba gibi geliyor. Yeni yamada yeni bir oyun modu ve 6 yeni kostum getirecek olan Riot Games’in yayınladığı sinematik videoya aşağıdaki bağlantı yoluyla ulaşabilirsiniz. Soz konusu yamanın detaylarına geldiğimizde ise oyunda “Uzay Seruveni” konseptiyle yeni bir kostume sahip olacak karakterlerin listesi şu şekilde: ● Kayn (Efsanevi Kostum) ● Jinx ● Ziggs ● Sona ● Yasuo ● Malphite, ● Kayn ● Jinx Ozellikle Uzay Seruveni Efsanevi Kostumu Kayn buyuk merak uyandırırken, Yasuo - Malphite ulti kombosuna yeni bir soluk getirecek diğer iki kostum de buyuk bir heyecanla bekleniyor. Yeni oyun modunda ise kendimizi Ziggs’i kurtarmaya calışırken bulacağız bu ulvi gorevimizde bize engel olacak isimse gelen kostumlerden de anlaşılacağı uzere Kayn olacak. Zorluk seviyesi ayarlanabilir olan oyun modu icerisinde şampiyonlarımız icin kalıcı guclendirmeler de soz konusu olacak. Pek tabii bu guclendirmeler yalnızca Uzay Seruveni modunda kullanılabilecek. Riot Games, alışılandan farklı bir şekilde yeni oyun modu ve kostumler icin PBE serverlarını es gececek. Daha net bir dille belirtmek gerekirse yeni yama ve getirdikleri, doğrudan oyuncuların beğenisine sunulacak. webtekno __________________