Arkadaşlar oğrenciyim ve yeni işe girdim bundan dolayı pek demiyeyim oynamaya hic zaman bulamıyorum bu yuzden hesabımı satma kararı aldım. ustunde cok emeğim ve cok fazla miktarda yatırdığım param var bu yuzden hak ettiği fiyata satıcısına kavuşacak, uzatmadan resimlere gecmek istiyorum Kostum Listesi ; Run Sayfaları ; Olmayan Şampiyonlar ; Lig ve Gelecek Olan Oduller ; 8 Aylık bir hesaptır Hesabın Fiyatı 400 TL'dir. (Dolandırıcı olmadığımdan dolayı 200 , 250 TL gibi komik rakkamlar yazmıyorum buraya !) İstanbul ici yuz yuze satış olabilir. ( alıcının bulunan ortak noktaya gelmesi şartıyla ) Bunun dışında havale ile satış gercekleştirilebilir, daha oncede hesap sattım referans sağlayabilirim. Telefon numarası buradan paylaşmayacağım, coluk cocuğun eline duşmesini istemiyorum. Eğer ciddi alıcıysanız zaten telefon ile iletişim kuracağımızın garantisini veririm Lutfen 18 yaş altı kardeşlerimiz mesaj atmasın, onceden bahsettiğim gibi bu hesabın ustunde cok emeğim var haketmediği yerlerde gormek istemem Buraya tıklayarak ozel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz! Hesaba kalista paketi hediye olarak eklenmiştir İyi forumlar herkese __________________