Crytek'in Turkiye'de yapacağı calışmaları daha once Gamescom doneminde yaptığımız roportajda duyurmuştuk , dun haberini yaptığımız ve oldukca heyecan duyduğumuz Crytek'in Turkiye ofisinin resmen acılması Turkiye'de oyunculuk acısından pek cok şeyi değiştirecek gibi. Peki ama Crytek İstanbul oyun kapsamında Turkiye'de neler yapacak? Turkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nin 7 Eylul 2012 tarihli sayısında Crytek ile ilgili yazıda 4.madde de belirtildiği uzere Crytek İstanbul; "software, grafik, interaktif bellek taşıyıcların, oyun bellek taşyııcı ve elektronik animasyon dizaynları ve bunlara ilişkin eğlence servislerinin uretim, alım, satım, kiralama, leasing, goruntuleme, pazarlama, dağıtım, ithal ve ihtac edilmesi bu servislerin icinde dijital eşyaların ve servislerin uretilmesi, satılması, saıtn alınması, kiralanması, kiraya verilmesi, her turlu internet sitesi yapımı, program uygulama tasarım ve uretimi, gerekli yerlerde eğitim verilmesi, danışmanlık ve destek eğitimlerinin surdurulmesi" gibi maddelerin gayesini yerine getirebilmek icin işlem ve icraatlarda bulunmayı planlıyor.
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Crytek İstanbul neler yapacak?