Oyun arası para kazanma yolu
Oyun Dünyası0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun arası para kazanma yolu
-
28-09-2019, 04:04:22Kayıtlı ÜyeSelam Beyler. Oncelikle weplaya girenlerin coğunun daha kendi parasını kazanamayan ailesinin eline bakan kişiler olduğunu duşunuyorum.Ben de bu kişilerin arasındaydım. Dotaya harcadığım sureyi internetten para kazanma yollarını aramaya calışsam şimdiye Zuckerberg olmuştum diye duşunuyorum.Ki siz de eminim oyle duşunuyorsunuzdur.Ben de başladım araştırmaya. Lise yıllarında kotu bir une sahip olan tıkla-reklama bak-kazan siteleri yuzunden bu yollardan umudumu kesmişken bi blog beni karşıladı. Adam Neobuxun ta...aklı uyelerinden biri.Adamın aylık geliri bu http://img200.images.../9526/pmnt5.jpg Gordum ki bu sitenin en iyi kazanan adamları maksimum 2 senelik herifler.4ayda aylık 350$ garanti gelir getiren adamlar var ve bu coğunlukta. Lan dedim ben neden kazanmıyım?Tek gereken şey sure.Yani 2 dota arası reklamlara tıklayarak imba oluyoruz.Ben henuz para cekmedim hesabımda vergisiz 130$ para var. Neyse konuya gelelim ; Bildiğiniz gibi PTC (Tıkla Kazan) siteleri arasında en kaliteli sitelerden biri Neobux sitesidir. Ve tabi aynı şirketin sahip olduğu Neobux benzeri birde Sambux sitesi var. Bu iki site sanal dunyada PTC sitelerinin kaleleri olarak un salmışlardır. Bu yazımızda Neobux sitesinden sıfır yatırım ile para kazanma stratejilerini maddeler halinde anlatacağım. Bu rehberde faydalı olduğunu duşunduğumuz bazı hile ve ipuclarını ve sıfır yatırım stratejisini sizlerle paylaşacağız. Adım 1: Siteye kayıt olun ve bir hesap oluşturun. Kayıt Olmak İcun. Adım 2: Hergun sitedeki reklamlara tıklayın. (Minimum 4 reklam hakkımız var gunluk.) Adım 3: Hesabınızda 2-3 $ kadar bir para biriktirin. Adım 4: Başlangıc olarak 3 adet ref uye kiralayın.(Ref uye kiralama guzel oluo harbiden sizin yerinize tıklıo) Şunu da acıklayayım: Alttaki ve ustteki Neobux sitesinin linki reflidir.Eğer benim refimle uye olursanız oğrencilik yıllarıma destek olursunuz (2. oğretim Grafik okuyorum bilen bilir harc parasını).Yok kazanmasın bu pezevenk benim rakibim ne de olsa derseniz ref uzantısını silerek kayıt olabilirsiniz.Tabi siz refsiz katıldım ehe falan diyebilirsiniz ama oyle değil.Biz nasıl ref kiralıyorsak bizi de kiralıyorlar hem de bizim haberimiz olmadan ve 5 kuruş vermeden.Oh. Adım 5: Kiralık refleriniz 1 ay sure boyunca sizde kalacaktır. Bu sure sonunda mutlaka kiralık reflerinizin (rent ref) surelerini 1 ay daha uzatın. Yoksa suresi uzatılmayan refler sizden cıkarken 0.02$ hesabınızdan kesilir. Adım 6: Tıklama sayısı az olan kiralık reflerinizi, yani avg değeri 2'nin altında olan reflerinizi reycle yaparak değiştirin. Ayrıca 1 haftaya yakın sure hic tıklama yapmayan ref uyelerinizi de değiştirin. Onun haricinde cok fazla reycle yapmayın, cunku reycle (ref değişimi) yapmakda ucretli! 0.07-0.08$ arası bir bedel ile ref değiştiriyoruz. İşin puf noktası gunluk duzenli olarak 3-4 tıklama yapan uyeler bulmak ve onların 1 aylık sureleri dolduğunda suresini uzatmak, elden kacırmamak Adım 7: Eğer alabiliyorsanız yeni ref kiralayın. Standart uyeler icin tekrar ref kiralayabilmek icin 7 gun bekleme suresi vardır. Adım 8: Paranızı paypal yada alertapay hesabınıza sakın istemeyin! Paranızı surekli yeni ref uye kiralamak icin ve onları elinizde tutmak icin harcayın.Eğer parayı hemen cekerseniz zengin olma (!) suresini 2 ye katlarsınız. Adım 9: Kiralık ref uye sayınız 500 olduğu zaman artık daha fazla ref kiralamayın. Sadece elinizdekilerin surelerini uzatın, avg değeri 2'den daha az olanları ve uzun zamandır tıklama yapmayanlrı değiştirin sadece. Adım 10: Hesabınızda 100$ para biriktirin ve bu parayla Golden uye olun. Golden uye olma ucreti şuanda 90$'dır. Standar uyeler icin avg ortalaması 2 veya daha fazla olması karlıdır. Golden uyeler icin ise 1 veya daha uzeri avg tutturmanız yeterlidir. (Golden uyeler herbir ref uye icin 0.01$ kazanırken, standart uyeler ise 0.005 kazanmaktadır tık başına. 500 ref uye kiraladıktan sonra golden uye olmanın avntajı ise, standart uyeyken daha kolya ref kiralayabilirsiniz, golden uyeler ise belirli gun ve saatlerde ref uye kiralayabilirler. 1250 ref uyeye ulaştıktan sonra daha fazla ref almadan, sadece elinizdeki refleri tutarak ve yeteri kadar tıklama yapmıyanları değiştirmeniz yeterli olacaktır. Bu aşamadan sonra hesabınızdaki parayı paypal veya alertapay'a cekmek ve gonlunuzce harcamak kalıyor size 1250 ref uyenizin gunde ortalama 2.5 tıklama yaptıgını varsayarsak; 1250*2.5*0.01$ = 31.25 $ gunluk kazanc, 937.5$ ise aylık kazanc sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu strateji Sambux sitesi icinde gecerlidir. O siteyede uye olup aynı oranda kazanabilirsiniz. Zaten iki ptc siteside aynı firmanın siteleridir. Bu arada sambuxa yeni başladım ve neobuxtan daha cok hoşuma gitti.Cunku daha fazla kazandırıyor. http://www.sambux.com/?r=fz1993 Her konuda destek olmaya calışırım. __________________