Arkadaşlar hesabımı oncedende konu acmıştım biriyle anlaşmıştık konuyu sonrasında editlemiştim fakat arkadaştan bir daha ses seda cıkmadı o yuzden yeniden acıyorum. LoL'u tamamen bıraktığım icin herhangi bir takas teklif etmezseniz sevinirim. Bursa ici elden verebilirim onun dışında admin aracılığı ile verebilirim hesabı skype'dan ekran paylaşarak alışveriş oncesi gosterebilirim, alışveriş guvenliği acısından tc kimlik resmini yollayabilirim guvenebilirsiniz. Hesaptan resimler aşağıdadır.. Ek not: 12 sayfa rune page vardır. runeler fulldur gerekli gereksiz tum runeler vardır. KOSTUMLER: CHAMPİONLAREKSİK OLANLAR) KUME: SİMGELER: TOTEMSezon 4 şanlı totemi eklidir. resimde gorunmuyor) Hesap bu şekildedir. Dediğim gibi alım satım gercekleşmeden once skype uzerinden hesabı gosterebilirim ekran paylaşıp alacak arkadaşa her turlu gerekli guvenceyi de sağlarım Bursa ici elden teslim edebilirim arabam var yanına kadar giderim sorun değil. Hesabın fiyatı 500TL'dir indirim duşunmuyorum yeterince uygun bence. İletişim: Telefon: 538 470 36 02 Skype: azfendak1 Facebook: www.facebook.com/merfuz -Herkese iyi forumlar dilerim.-
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- Tr dia5 / 121 kostum / 118 champ