League of Legends -Turkiye Sunucusu - Satılık Hesap
LoL0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- League of Legends -Turkiye Sunucusu - Satılık Hesap
-
28-09-2019, 03:58:31Kayıtlı ÜyeOncelikle merhaba arkadaşlar league of legends ne kadar zevkli bir oyun olsa da bir sure sonra ister istemez insan sıkılıyor oyundan ve bu nedenle oyunu bırakma kararı almış bulunuyorum. Hesaba yatırımlar yaptım ve bırakacağımdan dolayı emeğimin boşa gitmesini istemiyorum acıkcası. Uzun lafın kısası konuya gecelim. Mevcut şampiyonlar: Aatrox Ahri Akali Alistar Amumu Annie Ashe Blitzcrank Caitlyn Cho'Gat Corki Dr.Mundo Draven Elise Evelynn Ezreal Fiddlestick Fizz Garen Gragas Graves İrelia Janna Jax Jayce Karma Karthus Kassadin Katarina Kayle Kennen Kha'Zix LeBlanc Lee sin Leona Lissandra Lux Malphite Master yi Miss Fortune Morgana Nasus Nidalee Nocturne Nunu Olaf Orianna Popy Renekton Riven Rumble Ryze Shen Singed Sion Sivir Sona Soraka Syndra Taric Teemo Thresh Tristana Tryndamere Twisted Fate Twicth Udyr Varus Vayne Veigar Vladimir Warwick Xin Zhao Zed Zliean Zyra Mevcut Skinler: Deşergecer Akali Pulsefire Ezreal Riot Graves Paralı Asker Katarina Meka Kha'Zix Geleneksel Lee Sin Ejder Yumruk Lee Sin Muhafız Lux Kovboy Dilberi Miss Fortune Gotik Orianna Haydut Sivir Belalı Kristal Varus Aristokrat Vayne Kanatlı Suvari Xin Zhao Şokbıcaklı Zed Sezon 3 ten beri oynuyorum ne acıdır ki icinde bulunduğum lig Gumuş 3 tur. Birisi Ap birisi Ad olmak uzere 2 adet rune page bulunuyor. İlgilenen kişiler yorum olarak belirtirse cok sevinirim verilebilecek fiyat aralığını belirtirlerse gercekten bir adım atmış oluruz şimdiden teşekkurler. __________________