7. evrendekı hesabımı ona ıyı bakacak bırıne verıyorum
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- 7. evrendekı hesabımı ona ıyı bakacak bırıne verıyorum
-
28-09-2019, 03:57:27Kayıtlı Üye8 tane somurgem var alanları 1.somurge:68 bunun tamamı dolu gunluk maden ıhtıyacını fazlasıyla karsılar 2.somurge:290 bunu tam dolduramadım doldur doldur bıtmıyor madenlerı cok gelısmıs uretımı super 3.somurge:139 alanlı madenlerı cok gelısmıs ama 2. somurgenın daha azla ornek verecek olursak metal madenı kademe:20 krıstal madenı kademe:18 deutoryum 15 solar 20 gıbı 4.somurge bunun metal madenı 21 krıstal 18 deutoryum 21 dır 5. somurge:alanı 187 6.somurge:alanı 107 7.somurge:alanı 207 8.somurge:alanı alanı 164 dur ayrıca bırde ayımız vardır ayın ne kadar ıse yaradıgını oynayanlar bılır ayımız 7 alana kadar genıstırılmıs 3 alanı kullanılıyor ay merkez 2 radar 1. kademede buyuklugu 8831 dır herhangı bır ıttıfaga uye degıldır neden devretmek ıstıyorum? bılındıgı gıbı ogame oynu sureklı ılgı ıster ve bu gune kadar yeterınce ılgılenmeye calıstım ama artık ıslerımın yogunlugundan ılgılenemıyorum ve devretmek durmundayım en uygun olan kısıye verecem 6 tanesı komuta basar 30 komuta bıde ufak tefek gemıler mevcuttuur __________________