America's Army full ucretsiz indir 1.9 gb muthiss
Oyun Dünyası0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- America's Army full ucretsiz indir 1.9 gb muthiss
-
28-09-2019, 03:56:19Kayıtlı ÜyeSurum : 2.8.3 Boyut : 1.9 Gb Kullanım İzni : Ucretsiz (Freeware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista Tanıtım: Amerikan Ordusu'nun ismini taşıyan ve ismine ait olan resmi bilgisayar oyunu. Bu oyun First Person Shooter 'Birincil Kişiden Ateşlenen ve İzlenen' turunden bir bilgisayar oyunudur. Oyun icerisinde eğitim gorevi yapabiliyorsunuz. Genel olarak internetten oynandığı icin internet bağlantınız olması onerilir. Ucretsiz uyelik alarak internet uzerinden ve yerel ağ uzerinden oynayabilirsiniz. Oyunda ismine uygun olarak Amerika Ordusu askerlerinin kullandığı elbiseler, taşıtlar, silahlar, cephaneler vb. arac gerecler bulunmakta. Ayrıca saldırı ve savunma olmak uzere iki takım var. Siz birisini seciyorsunuz. Saldırı takımının gorevi hedef bolgeyi duşmandan arındırmak. Savunma takımının gorevi ise bulundukları alanı duşmandan korumak. Doğum yeri belirleniyor ve oyuna başlıyorsunuz. Tam olarak 35 tane gorev haritası bulunmaktadır. Bu oyun paketi demo değil tam surumdur. Oyunun ureticisi inndirme ozelliğini destekcilere vermiştir ancak herkes direkt olarak inndirebilir. Size şunu soyleyebilirim ki Amerikan Ordusu eğitimin bir parcası olarak askerlere bu oyunu oynatıyor. Gercekten bu doğru. Kim bilir belki Turk Ordusu da boyle bir şey yapar bir gun. Sistem Gereksinimleri: # 128 Mb 3D grafik kartı (256 onerilir) # 1.5 Ghz işlemci (2.4 onerilir) # 384 Mb ram (512 Mb onerilir) # 2 Gb boş hafıza # Kurulum icin 4x CD-Rom # DirectX 9.0 # 56K internet (geniş bant onerilir) # Ses kartı (dolby digital onerilir) Link ftp://dl.k2-solutions.eu/mirrors/Ame...ll_Generic.exe __________________