turk oyunu kabus 22 hakkında
Oyun Dünyası0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- turk oyunu kabus 22 hakkında
-
28-09-2019, 03:54:51Kayıtlı Üyealdım...evet o kadar paraya kıydım ve aldım...ama sonuc....bir felaket.. sanki atari doneminden kalma gibi bir ooyun....oyuncu yonlendirme o kadar zor ki...ayrıca oyuncuyu sadece yon tuşları ile yonlendiriyorsun...oyuncuyu yonlendirirken seni gosteren kamera bazen onden bazen arkadan gosteriyor....bazen ileri tutşu ile hreket ederken kamera one geciveriiyor ve geri geri gitmeye başlıyon...o kadar sıkıldım ki oynarken ...bunları anatırken bile aynı sıkıntı bastı...ateş etme falan başa bela zaten yok once silahı doğrultacan yok ondan sonra ateş edecen iki tuşa birdemn basacaksın...silah menusu ayrı dert...ya zaten oyuncuyu kontrol etmek bir dert bi onunla uğraşırken birde hangi silahla nasıl ateş edeceksin onu şaşırıyorsun.. goruntu kalitesi hic iyi değil...ses kalitesi aynı keza pek tutmadım...konuşmalar turkce ama sanki adam duz yazı okuyor hic bir ses tonlaması yok...işin doğrusu ben aldığıma oynadığıma pişman oldum..bilgisayarıma yukledikten sonra en hızlı sildiğim oyun olarak maziye karıştı...... __________________