Merhaba Arkadaşlar oncelikle Eloboost'u acıkliyim. Elooboost baska birinin sizin hesabınıza girip sizin yerinize ranked oyunlar atarak hesabinizi daha ust bir noktaya taşımasıdır. Eğer zamanı olmayan veya uğraşıpta bir turlu başarılı olamayan arkadaşlar varsa hesaplarini cok uygun bir ucret karşılığında boostlayabilirim. Hesapları TR serverinda olan başka bir chalanger arkadaşla beraber boostluyorum. Betadan beri League of Legends oynuyorum yani aldığım gorevi rahatca bitirebileceğimden emin olabilirsiniz. Zaten bu konuda tecrubeliyim. Daha once bircok kişiyi bu şekilde boostladım. Ayrıca hem sizin hem bizim iyiligimiz icin gizlilik hat safhadadır. Bu konuda herhangi bir kuşkunuz olmasın. Fiyat Listesine Gelirsek: Yeni sezon ilk 10 mac paketi : 65 tl Sezon 4 icin Gold V'e kadar : 120 TL Sezon 4 icin Plat V'e kadar : 200 TL Sezon 4 icin Dia V'e kadar : 360 TL Bu fiyatlar hesabiniz Sezon 4'de Unranked ise gecerlidir... Gorduğunuz gibi fiyatlar oldukca uygun ve guven bakımından hicbir sıkıntı yaşamicaginiza ve işinizin en kısa surede hallolacağina soz verebilirim. Ulasım icin : Skype : Artun Dağhan Telefon : 0536 336 51 16 __________________