Merhaba istanbul ici elden hesap satmaktayım. sezon 3 u silver olarak bitirdi cerceve mevcut. 3 Adet run sayfası var ad-ap-sup hepsi dolu. Hesapta 67 Şampiyon var. Ben support olarak kullanıyordum nami dışında tum supportlar acık ve soraka dışındakilerin hepsi skinli. 26 Adet skini var. Legendary ve Unavaibleleri işaretledim. Hesap tr serverinde. Hallowenden 3 tane icon aldım. Gambit Gamingin RP ile alınan iconu mevcut. Soraka Totem gorunumu mevcut. Başka sorusu olan olursa yanıtlarım belirlediğim fiyat 80 TL. İstanbul ici ilce fark etmez. Skinler aşşağıda. Stinger Akali Golden Alistar Amethyst Ashe Piltover Customs Blitzcrank* Riot Blitzcrank Oktoberfest Gragas Riot Graves Arcade Hecarim Frost Queen Janna Kennen M.D. Valkyrie Leona Bittersweet Lulu Imperial Lux Ghost Bride Morgana Galactic Nasus Pharaoh Nasus TPA Nunu* Arcade Sona Bandit Sivir Dragonblade Talon Bloodstone Taric Championship Thresh* Underworld Twisted Fate* Dragonslayer Vayne Bladestorm Zed Haunted Zyra* __________________