Invictus Gaming ile Worlds 2018’de şampiyonluk yaşayan Baolan, takımdan ayrıldığını acıkladı. Sosyal medya uzerinden bir acıklama yapan yıldız destek, şu sozleri kullandı: IG ile olan sozleşmem sona erdi ve tekrar sozleşme imzalamamaya karar verdim. IG’ye bana guvendikleri ve benimle ilgilendikleri icin ne kadar minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Yonetim ekibimize, ozellikle koc Mafa’ya cok teşekkur ediyorum. Takım arkadaşlarıma gelince, hepsi en ust duzey oyuncular ve gozum arkada kalmayacak. Ne olursa olsun Worlds 2019’da mucadele etmek icin elimden gelen her şeyi yapacağım. Worlds oncesi IG’nin en zayıf parcası olarak gosterilmesine rağmen turnuvada neredeyse kusursuza yakın bir performans sergileyen oyuncu, alt koridorda onemli işler başardı. Ozellikle Rakan oyunlarıyla herkesi kendisine hayran bırakan Baolan, Jackeylove ile iyi bir uyum yakalamıştı. Oyuncunun bir sonraki durağının neresi olduğu konusunda bir bilgi bulunmuyor. Soylentiler, oyuncunun LPL’deki JDG’ye transfer olacağı yonunde. Ote yandan IG’nin de kimi alacağı konusu belirsiz. Bazı hayranlar Flash Wolves’tan ayrılan SwordArt’ın iyi bir secenek olduğunu ısrarla belirtiyor. Baktığımızda tecrubeli desteğin gercekten de iyi bir tercih olacağını soylemek mumkun. Jayckeylove’ı tamamlayıcı bir tarza sahip olan SwordArt, aynı zamanda Cince de biliyor. Kaynak: internetHaber __________________