Pray, emekli olmayı duşunuyor
LoL0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- LoL
- Pray, emekli olmayı duşunuyor
-
28-09-2019, 03:50:55Kayıtlı ÜyeDunyanın en iyi nişancılarından biri olarak gosterilen Pray, emekli olmayı duşunduğunu acıkladı. Yayınında izleyicileriyle bir konuşma yapan unlu nişancı, emekli olmayı duşunuyor. Bircok teklif aldığını belirten isim hepsini reddettiğini acıkladı. Cok duygusal bir konuşma yapan Pray onu destekleyenleri de bir hayli uzdu. Unlu oyuncu sozleriyle hayranlarını derinden yaraladı. Pray, “Ne diyeceğimi bilmiyorum, ama kararımı verdim. Cok guzel teklifler aldım ancak hepsini reddettim. Bu yayını acmadan once dışarıda bir marketin onunde az daha ağlıyordum.” dedi. Başarılı oyuncu sozlerine, “Bu gercek bir emeklilik mi? Eğer ki fikrimi değiştirip profesyonel arenaya tekrar donmek istersem, o zamana kadar cok yaşlanmış olmaz mıyım? İnsanlar beni hala desteklemiyorken ayrılıyor olmaktan pişmanlık duyuyorum.” diye ekleme yaptı. Bu sırada destekcileri ise mesajlarla uzgunluklerini belli ettiler. Kariyerinde bircok başarısı bulunan isim 2012 yılında başladığı kariyerinde 6 kere LCK şampiyonu oldu. Uluslararası alanda kupaya bir turlu uzanamayan Pray, 2015 yılında Worlds finali oynadı. SK Telecom T1’a 3-2 kaybeden ekip 2. oldu. Uzun yıllardır rolunde dunyanın en iyileri arasında gosterilen isim bu sene uzun suredir beraber oynadığı Gorilla’yla ayrılmıştı. Misfits’e transfer olan Gorilla’nın ardından Pray’in ne yapacağı merakla bekleniyordu. İlerleyen gunlerde oyuncunun yapacağı acıklamaları bekliyor olacağız. kaynak: internethaber __________________