Arkadaşlar Boyle Bir Mail Geldi Tam Olarak Anlamadım Merhaba Mehmet, Ben Oyuncu Destek ekibinden Koray ve yaşadığın sorun ile ilgili sana hesabını Turkiye sunucusuna aktarmanda yardımcı olmaya calışacağım. Unutma: Hesabını ben transfer edersem seviyen, ELO'n, şampiyonların, kostumlerin, runlerin, ekstra run sayfaların, IP'n ve kalan RP'n olduğu gibi gececek. Fakat run sayfanı ve kabiliyet ağacını yeniden duzenlemen gerekecek. Şu anki oynanmış oyun sayını, arkadaş listeni, onerdiğin arkadaşlar listeni ve kullanmadığın oneri hediyelerini maalesef kaybedeceksin. Eğer yukarıdaki koşullar senin icin uygunsa ve transferini benim yapmamı istiyorsan, lutfen Turkiye sunucusunda yeni bir hesap oluştur, bu hesaba giriş yapıp Sihirdar ismini sec ve mağazaya uğra. Bu adımları tamamladıktan sonra bana aşağıdaki bilgileri ulaştırırsan yardımcı olmaya devam edebilirim: Transfer Etmek İstediğin Hesabının Kullanıcı Adı: Transfer Etmek İstediğin Hesabının Sihirdar Adı: Transfer Etmek İstediğin Hesabının E-posta Adresi: Transfer Etmek İstediğin Hesabının Bulunduğu Sunucu Adı: Turkiye Sunucusundaki Yeni Hesabının Kullanıcı Adı: Turkiye Sunucusundaki Yeni Yeni Hesabının Sihirdar Adı: Turkiye Sunucusundaki Yeni Yeni Hesabının E-posta Adresi: Turkiye Sunucusundaki Yeni Yeni Hesabının Sunucu Adı: Yukarıda da dediğim gibi, eğer onceki Sihirdar adın gecmek istediğin sunucuda alınmış durumdaysa onu kullanamıyoruz. Bu yuzden yeni isim secmeni rica edebiliriz. Lutfen bilgilerinin doğru olduğundan emin ol, bu işlemin geri donuşu olmayacak. Butun iceriği yeni hesabına taşıdıktan sonra eski hesabın kullanılmaz hale gelecektir. Adalet Meydanları'nda goruşmek uzere! __________________