Buyuk Soygun bitmek uzere!
LoL0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Buyuk Soygun bitmek uzere!
-
28-09-2019, 03:46:50Kayıtlı Üyeİyi haberlerle karşınızdayız! Komiser Volibear ve Memur Trundle yanlış adrese baskın yaptıktan, kendi ustlerine dinleme cihazı yerleştirdikten ve iki şupheliyi UZERLERİNDE UNİFORMA OLMASINA RAĞMEN gizlice takip etmeye calıştıktan sonra, sucluları sonunda yakaladı. Kahraman ikilinin saklambac oynarken yanlışlıkla duşurduğu bir pembe totem, sandığa kalkacak olan kostumlerde indirim talep eden gozukara haydutları tespit etti. Kasa Hırsızı Evelynn ve Soyguncu Twitch artık gozaltında olduğuna gore, indirime girmesini talep ettikleri sandıktan cıkmış kostumler (ve birkac fazladan kostum) Kostum Koruma Programı’na girerek 2 Aralık sabahı saat 09.59’da. Kostum Sandığı’na geri kalkacak. Kacırmamak icin he… eeee, arkadaşlar? Arkadaşlar? Twitch’le Evelynn nerede?! Ee, ne oldu şimdi? Bunları yine yakalamak zorunda kalacağız galiba. Offf. Neyse, bizce siz bu kostumlerden istediğiniz varsa, sandıkta kilit altına alınmadan once gecikmeden edinin. Sakın unutmayın sihirdarlar, suc cezasız kalmaz! __________________