Gectiğimiz hafta duyurduğumuz League of Legends Hafta Sonu icin onumuzde sayılı gun kaldı! Hafta sonunuzu dolu dolu gecirmenizi sağlayacak bu eğlenceli yayında binlerce hediye kostum, birbirinden eğlenceli programlar ve pek cok konuk sizleri bekliyor. Cumartesi ve Pazar saat 11.00’dan itibaren ekran başına! Riot Games Turkiye ekibiyle birlikte eğlenin Riot Games Turkiye ekibi, hafta sonu boyunca ekranlarda olacak! Butun gun sadece oyun oynayarak gecmeyecek tabii; ceşitli departmanların yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak takımların menajer ve kaptanlarıyla yapılacak soru-cevap etkinlikleri sayesinde aklınıza takılan tum soruları Riot Games Turkiye ekibiyle paylaşabileceksiniz! Binlerce kostum sizi bekliyor League of Legends Hafta Sonu boyunca “Kel kod ver!” cağrılarınız yanıt buluyor ve kel, saclı demeden herkes binlerce kostum kodu hediye ediyor! Gun boyu yapılacak yarışmalar, cekilişler ve soru-cevap etkinliklerinde siz de bu kostumlerden birine sahip olabilirsiniz! Gun boyu yayın Hem Cumartesi, hem de Pazar gunu 11.00’da başlayacak yayınlar boyunca, LoL TV ekranları hic boş kalmayacak. Sihirdar Vadisi ve ARAM haritalarında oynanacak oyunlar, kostum hediyeli yarışmalar ve roportajlar dışında pek cok soru-cevap etkinliği de sizi bekliyor olacak! 6 Aralık Cumartesi soru-cevap etkinlikleri: 11.00 – 12.00: Topluluk ekibiyle soru-cevap 12.30- 13.30: eSpor ekibiyle soru-cevap 14.30 – 15.30: Number One takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 16.00 – 17.00: HWA Gaming takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 17.30 – 18.30: Team Turquality takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 19.30 – 20.30: Zone Esports takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 7 Aralık Pazar soru-cevap etkinlikleri: 11.00 – 12.00: Yerelleştirme ve oyun ici hizmetler ekibiyle soru-cevap 12.30 – 13.30: BPI takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 14.00 – 15.00: Atlas takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 15.30 – 16.30: Dark Passage takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 17.00 – 18.00: Aces High takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap Tum yarışmalar ve etkinlikler hakkında ayrıntılı bilgi cok yakında yine League of Legends ana sayfasında olacak. Oyunlara ve yarışmalara nasıl katılacağınızı oğrenmek icin tek yapmanız gereken yeni duyuruları takip etmek. Birbirinden eğlenceli roportajlar, yarışmalar ve surpriz hediyeler icin bu hafta sonunuzu League of Legends’a ayırın! LoL TV canlı yayın bağlantısı: http://www.twitch.tv/riotgamesturkish Adalet Meydanlarında goruşmek uzere! __________________