League of Legends Hafta Sonu etkinliğine sayılı gun kala, etkinlikle ilgili pek cok soru almaya başladık. Kafanıza takılan soruların cevapları ise bu duyuruda! - Nasıl kostum kazanırım? League of Legends Hafta Sonu etkinliği boyunca dağıtılacak binlerce kostumden birini kazanmanın dort farklı yolu var: LoL TV yayınları: 11.00’da başlayacak ve gun boyu surecek LoL TV yayınları esnasında, belirli aralıklarla League of Legends web sitesine ait bağlantılar (linkler) vereceğiz. Bu bağlantılara gidip sayfadaki soruyu cevaplayan belirli sayıda oyuncu kostum kazanacak. Oyunlar: Riot Games Turkiye ekibi, gun boyunca ARAM ve Sihirdar Vadisi haritalarında ozel oyunlar oluşturacak. Yayın esnasında sorulacak soruların cevapları ve o sırada ekranda verilecek 3 basamaklı rakam, ozel oyunlara girebilmek icin kullanacağınız şifre olacak. Kucuk harfle, Turkce karakter kullanarak ve bitişik yazdığınız cevaba, ekranda gorulen sayıları ekleyerek oluşturacağınız şifreyle oyuna girmeyi başarırsanız, belirtilen kostumun sahibi olacaksınız. Twitter yarışmaları: Twitter uzerinden duzenleyeceğimiz fotoğraf yarışmasına katılarak ya da sorulacak sorulara doğru cevabı vererek kostum kazanabilirsiniz. Fotoğraf yarışmasıyla ilgili ayrıntılı bilgi icin buraya tıklayın. LoL TV sohbet kanalı: Yayın boyunca LoL TV Twitch sohbet kanalı uzerinden yapılan cekilişlerle de pek cok kostum kodundan birine sahip olabilirsiniz. - Kostum kazandım, ne yapmam lazım? Eğer LoL TV yayınlarında yapılan soru-cevap etkinliklerinden, Twitter yarışmalarından ya da oyunlardan kostum kazanmışsanız hicbir şey yapmanıza gerek yok; sihirdar adınızı doğru yazmanız halinde, kostumunuz 5 gun icinde hesabınıza yuklenecek. LoL TV Twitch sohbet kanalı uzerinden yapılacak cekilişle kostum kazanmışsanız, Twitch hesabınızın mesaj kutusunu kontrol etmeniz gerekiyor. Sizden isteyeceğimiz bilgileri, vereceğimiz e-posta adresine gonderdikten sonra kostumunuzu alacaksınız. - Kazandığım kostum ne zaman hesabıma yuklenecek? Tum kostumler, League of Legends Hafta Sonu yayınlarının bitmesinin ardından 5 gun icinde hesabınıza yuklenecek. - Soru-cevap etkinliklerinde sorularımı nasıl iletebilirim? Riot Games Turkiye ekibinin yanı sıra 2015 Şampiyonluk Ligi takımlarının menajerleri ve takım kaptanlarıyla yapılacak soru-cevap etkinliklerine katılmak ve aklınıza takılan soruları bizimle paylaşmak icin Twitter’da #kelcevapver etiketini (hashtag’ini) kullanabilirsiniz. - Neden boyle bir etkinlik duzenliyorsunuz? League of Legends Hafta Sonu etkinliğini; hem artık geleneksel hale gelen “kış mevsimi” kutlamalarımızı yapmak, hem de 2015 Şampiyonluk Ligi takımlarının belli olmasını kutlamak amacıyla duzenliyoruz. - Sahip olmadığım bir şampiyona ait kostumu kazanırsam ne olacak? Eğer kostumunu kazandığınız şampiyon hesabınızda bulunmuyorsa, kostumle birlikte şampiyona da ucretsiz sahip olacaksınız. - Hesabımda hÂlihazırda olan bir kostumu kazanırsam ne olacak? Hesabınızda var olan bir kostumu kazanmanız halinde, kazanma hakkı bir sonraki doğru cevabı veren katılımcıya gecer. - Hangi kostumleri dağıtacaksınız? Rastgele secilecek kostumler dışında, belirli aralıklarla cok değerli kostumler de dağıtacağız. Aklınıza takılan diğer soruları bu haberin altına yorum yazarak sorabilirsiniz. Hafta sonu goruşmek uzere! - Yarışmalara nasıl katılacağım? Her yarışmanın kendine ozgu kuralları mevcut. Soru-cevap yarışmalarının kurallarına buraya tıklayarak, fotoğraf yarışmasının kurallarına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsin. LoL TV yayınları boyunca devam edecek soru-cevap etkinliklerine katılmak icin ekranda goreceğin bağlantıyı ziyaret edip soruyu doğru cevaplaman yeterli (soruyu doğru cevaplayan belirli sayıda kişi odul kazanacak). LoL TV Hafta Sonu’nda goruşmek uzere! __________________