riot rp satın almayla ilgili sıkıntımı bildirdim cevap gelmeyince paypalda paramı geri cekmek icin işlem yaptım ,işlem yaptıktan sonra cevap verip yardımcı olacagını rp hesabıma aktaracagını bildirdi bildirdi yanlız paypaldan dispute transacton işlemini iptal ettikten sonra yardımcı olmayacaklarını bildirdi yani sahtekarlık yaptı.riot a 16103031 nolu ticket gonderdim iceriğini paylaşıyorum; BEN **** Akullanıcı hesabı olan 1 lvl hesaba oyun girişindeki kullanıcı hesabımı hatırla tickini acık bıraktığımdan dolayı en son bu hesapla oturum actıgım icin. hic dikkat etmeden şifrelerde aynı olduğu icin. rp yukleyip ıp takvıyesi aldım.asıl rp yuklemek istediğim *****B kullanıcı adı olan hesaba rp nın aktarılmasını rica ediyorum.takviye guclendirmesinide hic kullanmadığımı belirtmek isterim RİOT GWYN Bu konuda sana bir defaya mahsus yardımcı olabilirim . Bana ilk olarak aşağıdaki bilgileri doğru olarak iletmen gerekmektedir. Hesap kullanıcı adı e-posta vs.... Bende cevap olarak gerekli bilgileri eksiksiz gonderdim RİOT GWYN Selamlar, Gerekli kontrolleri yaptığım zaman RPlerin harcanmış olduğunu goruyorum. Bu konuda ne yazık ki transferini gercekleştiremeyeceğim. Aklına takılan bir sorun olursa bana buradan ulaşabilirsin. Goruşmek uzere. (Rp satın aldıgımda sadece Ip takviyesi aldım ve bunu belirtmiştim) BEN bu ve bunun gbi işlemeri,duzeltmeleri yapmak ve muşteri memnuniyeti sizin goreviniz siz benle dalgamı geciyorsunuz ,yazıyı okumadanmmı millete cevap yazıyorsunuz.rp yukleyip takviye aldıgımı belirttim. ve bu hicbişeyi değiştirmez ya gerekeni yapın yada papaldan veya bankadan paramın geri cekilmesi icin işlem yapıcam.ve sizin bu saygısızlıgıda gerekli her yere şikayet edicem sahtekarlıkmı yapıyorsunuz.paypaldan işlemi iptal ettikten sonra olmsuz cevap veriyorsunuz cok uyanıksınız ya.tehtid mi algılıosunuz ne algılıosanız algılayın yaptıgınız sahtekarlık https://www.sikayetvar.com/sikayet/d...tekarlik/9sy4l __________________