Coğunuzun bildiği uzere dovuş oyunu olan Tekken 3 online(ymiş). Oyun guzel ama oyuncu yok oyuncu olmayınca dovuşte yok 1-)Googleye tekken online yazıyoruz indiriyoruz. 2-) Oyunu rardan cıkarıp kuruyoruz. Kurulumun ardından masaustunuzde "ePSXeCutor" simgesini goreceksiniz. Bu simgeyle işiniz olmayacak silebilirsiniz. Şimdi "C:Program FilesePSXe" dizinine gidip "ePSXe" simgesinin kısayolunu masaustunuze kopyalayın. Oyuna giriş icin bu kısayolu kullanıcaz. [/B] 3-) Şimdi masaustumuze kısayolunu oluşturduğumuz ePSXe'yi calıştırıyoruz. Oyuna ilk girişimiz olduğu icin tuş ayarı yapmalıyız. Bunu sadece bir seferliğine yapıyoruz. Yukarıdaki menuden "Config / Game Pad / Pad 1"e tıklayıp tuş ayarlarımızı yapıyoruz.(burada entere basarsanız deafult tuşlar aktif oluyor) 4-)Yine ePSXe menusunden "File / Run ISO"ya tıklayıp Tekken3Online'ı calıştırıyoruz.(C:Program FilesePSXeiso da bulucaksınız tekken3online'yi) 5-)Karşımıza Kaillere Client menusu geliyor. Oncelikle Username sekmesine kendi nickimizi giriyoruz.sonra all servers bolumunden server secip oyuna giriyoruz.(ben AEP-emu.de Kailleraserver'deyim genelde)burda odalar var isterseniz kendiniz oda kurabiliyorsunuz. 6-) Serverda bir odaya girdiğinizde Current Players'de iki oyuncunun da nicki yazıyor olacak. Şimdi host Start Game'e basıp oyunu başlatabilir. Gerisi bildiğiniz gibi, VS mode'a girip start tuşuna basarak oyuna başlayabilirsiniz (tuş ayarını 4. adımda anlatmıştım, start'ı oradan ayarladınız). Alıntıdır. 5.204.137.194 hamachi ağından bana ulaşabilirsiniz(msn niyetine ) Oyunda kimse yok gelinde kapışalım __________________