Altın veya Platta car alınır. Skin falan hic onemli değildir ama elonu kotu olmasın
LoL0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Altın veya Platta car alınır. Skin falan hic onemli değildir ama elonu kotu olmasın
-
28-09-2019, 03:40:37Kayıtlı ÜyeHesap başlıkta da gorulduğu gibi eu-nodic east serverında. Neredeyse 3 senedir bu oyunu oynuyorum.bu hesap da 3 seneliktir. Oyunu bıraktım ve hesabı satışa cıkardım. Hesap ile ilgili ozellikleri sıralayayım: 1-)117 şampiyonun 117si de acıktır. 2-)50 adet skin acılmıştır. 3-)Gold Division II ligindedir. 4-)9 Rune page ve cokca rune mevcuttur.(Resimden de gorebileceğiniz icin tek tek yazmak istemiyorum.) 5-)Hesapta 35 binin ustunde ip puanı vardır. Yani yeni cıkan heroları Anında alabilir yada istediğiniz runeyide alabilirsiniz. 6-)Hesabın sabıkası temizdir. Hic banlanmamıştır. 3 senelik emeğe , onca uğraşa hesabın değerini 550 TL belirledim. Buradan alacağım parayı Borclarımı kapamak icin kullanıcağım.İlgilenen olursa pazarlık yapmaya acığımdır. İlgilenenler [email protected] e-mail adresine mesaj atabilir. Resimler: __________________