LongB, Mojito hakkında net acıklamalar yaptı. Espor kariyerine bir sure ara veren Serkan “LongB” Ulkucu, kişisel Twitter hesabı uzerinden Berk “ehe” Kocaman (Mojito) hakkında bir acıklama yaptı. Mojito’nun yıllardır değişmediğini soyleyen unlu isim, Mojito’nun bir turlu duzelmediğinden bahsetti. Mojito kısa bir sure once Riot Games Turkiye ekibi tarafından ceza verilen oyuncular arasında yer almıştı. O acıklamaları başlık başlık ekledik. “Daha o zamanlardan kendinden nefret ettirip tiksindirmeyi başardı.” Berk “Mojito” Kocaman henuz oyunculuk kariyerine başlamamışken 2015 senesinde Eu-West (Avrupa-Batı) serverına gecti ve Master MMR’ıyla nickini 1kedi***7 (hayatbizi61kenara da olabilir) yaptı. Sadece Evelynn ve Rek’Sai oynardı. Bircok kişiyi (başta coğu Turk pro olmak uzere) daha o zamanlardan kendinden nefret ettirip tiksindirmeyi başardı. Birisi oyununda first blood verince, kaybedince, kendi ormanında karşı jungler cirit atarken takımı gelmeyince, gec gelince, karşı jungle kill alınca kendi takımında gucsuz olduğunu duşunduğu bir karakter olunca takımından biri hata yapınca veya kendisi hata yapınca vb. herhangi en ufak sebepten dolayı AFK kalırdı‬ veya koşup kendisi de olurdu. Oyunun başından sonuna kadar susmadan insanlara kufurler yağdırırdı, kanser ve AIDS olmalarını, olmelerini, kendilerini oldurmelerini soylerdi zaten ırkcılığından bahsetmeyeceğim bile… Falan diye gider bu. Yine de sanırım bunlar yeterli değilmiş ki pro kariyerine yanlış hatırlamıyorsam aurora’da falan bir yerde başladı ve oynadığı takımla beraber lige cıktı. Hatta bir sezonda iki kez lige cıkan ilk oyuncu mu ne olduydu orasını hatırlamıyorum galiba Victorious Ace ve Orora olması lazım. İlginizi cekebilir: Riot Games’ten ceza yağdı Mojito olarak ustte bahsettiğim uzere oynamasına izin verildi ‬biz de sandık ki kendini duzeltti falan hani bir suredir ortalıkta gorunmuyor. Ama oyle değilmiş tabii ki muhteşem tavırlarına aralıksız her gun devam etti ve yaratıcı tehdit ve kufurlerine de her gecen gun yenilerini ekledi. “Oyunda takımınıza denk gelince sadece bu dunyadan Mojito uyuyup oynamayı bırakana kadar oyundan uzak durmak ve hatta uykuya dalıp bir daha uyanmamak istiyorsunuz.” ‪Sene 2017-2018 CRW Mojito. Tiltken solo Q’da daha secim ekranında Nunu’yu gosterip Ghost – Cleanse secip “go next, dodge, i will troll i dont care, unlucky players” vb. şeyler yazardı‬. Oyunda tabii ki yıllardır olan davranışlarına devam ediyordu herkesin moralini yaşam enerjilerni cokertip cuk cuk emmeye devam ama muhtemelen Riot’tan uyarı vb. almış olacak ki artık chat’ten insanlara kanser olun geberin haha ezikler maymunlar yazmak yerine bu sefer oyunda olan biten en ufak şeyden sonra mobility cekip koşup koşup oluyordu. Her oyun her gun defalarca 0-10 0-500 oynardı arka arkaya 15 tane 0-10 oyunu bile olabilir. İşine gelmeyince veya sinirli sinirli tekrar tekrar oyuna girerken jungle’da Soraka Teemo Tristana gibi Riot’un bize bahşettiği muhteşem orman karakterlerini oynuyordu. Gragas’a Attack speed(stinger) kasarken camille oyunlarında zhonya falan almaya calıştığı zamanlar da oluyordu. Ama chat’i sadece insanları delirtmek icin kullanırdı eskisi gibi değildi. Base’de AFK dururken “hay Allah internet gitti uzgunum” derken koşup oldukten sonra da “lag” yazardı. İnsanların yarısı ona karşı “bunu neden yapıyorsun eline ne geciyor” derken diğer yarısı ondan da beter bir durum sergiliyordu. O donem yine bazı Script kullanan oyuncularla duo attığını da unutmayalım. “Scriptlerle duo giriyorsun, nasıl banlanmıyorsun” soruma karşılık “giriyorum da kaybediyoruz ki ne işe yarıyor” cevabı veren gercek hayatta vakit gecirmesi gayet eğlenceli, masa tenisi oynamayı ve muhabbet etmeyi bilen birisi ama oyunda takımınıza denk gelince sadece bu dunyadan Mojito uyuyup oynamayı bırakana kadar oyundan uzak durmak ve hatta uykuya dalıp bir daha uyanmamak istiyorsunuz. Oyunculuk kariyerine bile asla başlayamamalıydın ama buraya kadar o ya da bu şekilde gelmiş olman bile başarı o yuzden tebrik ederim. Seni de Riot’u da seni barındıran takım sahiplerini de seni sevmiş olan insanları ayrı ayrı tebrik ederim. “Mojito’yu destekleyen bir kişi bile insan değildir.” Mojito’yu destekleyen bir kişi bile insan değildir ve Mojito’dan insan ve oyuncu kişiliği olarak farkı yoktur bu da boyle biline. Sayende hayatta ve oyunda tilt olmamayı oğrendim sayende ceza almıyorum, sayende buyudum resmen ve sacım beyazladı ortalama nabzım 55-60 civarı ve muhtemelen de bende onceki yıllarda oluşturduğun tumorlerden dolayı birkac yıla olmuş olurum. Eline sağlık Berk seni seviyorum. Oyunculuğa devam etmesem neler neler yazardım ama işte ne olur ne olmaz her zamanki gibi susalım. Muhtemelen tum oyuncu halkı adına konuştum teşekkure gerek yok mojito bugune dek toxicliğiyle gurur duydu ve muhtemelen ona guttuğumuz kin nereden geliyor biliyor musunuz? Biz de onun yaptıklarını rahat rahat yapabilmek ve onun gibi yanımıza kÂr kalmasını istiyoruz da ondan. Psikolojik bilimsel acıklamayı da yaptığıma gore ben kacar. Evde internet olmadığı icin yatakta boş boş donuyorum o yuzden gorunce bunu yazasım geldi yoksa cok da umrumda (umrumda zaten) tamamen sıkıntıdan dolayı ve eğlencesine yazılan ancak 0 gercekleri yansıtan şeker bir yazı oldu. “30 yıl hapiste yatman lazımdı” Not: Lutfen Kaan’a verdiğin gibi cevap verip uzatma hicbir haklı yanının olmadığını gayet kendin de biliyorsun. Duzeleceğine zerre inanmıyorum ama en azından duzelmiş gibi davran ve bizi kandırmaya calış en azından insanları daha fazla kanser etme verilen 3 ay ceza hicbir şey değil zaten 30 yıl hapiste yatman lazımdı insanlarda travma yarattığın onların psikolojilerini bozduğun hatta suc işlemeye meyilli hale getirdiğin icin evet teşekkurler elveda bol şans kariyerinde umarım bir gun senden sadece biraz eksiği olan madness kankanla yine aynı takımda oynarsın belki o duzelmiştir tabii bilemem her neyse başarılar. kaynak playerbros __________________