[Forum Etkinliği] İmza Tasarım Yarışması (27 Aralık - 08 Ocak 2014)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- [Forum Etkinliği] İmza Tasarım Yarışması (27 Aralık - 08 Ocak 2014)
-
28-09-2019, 03:36:29Kayıtlı ÜyeMerhaba Arkadaşlar, Yeni başladığım GM lik gorevinde forumda kullanabilmek icin imza tasarlamanızı rica ediyorum. Bunun icin de bir forum etkinliği duzenledim. Başlangıc: 27 Aralık 2013 Cuma 16:30 Bitiş: 08 Ocak 2014 Carşamba 23:59 Yarışma Kuralları - Tasarım yeteneğine guvenen her oyuncu yarışmaya katılabilir - Tasarlanan imzalar 600*250 ebatlarında, 200kb boyutunda animasyonsuz JPG, GIF veya PNG formatında olmalıdır. - Her oyuncu birden fazla tasarım ile yarışmaya katılabilir. - İmzalar ahlak kuralları cercevesinde olmalı ve siyasi mesaj icermemelidir. - Katılımcılar tasarımlarını belirtilen tarihler arasında konu altında paylaşmalıdır. - Tasarlanan imzalarda "GM Yakuza" veya "Yakuza" kelimeleri yer almalıdır. Yarışma Odulleri Katılım 40 veya altı olduğu takdirde hediye verilmeyecektir. Birinci 1x Kaplumbağa Kabuğu + 10x Hasar Hapı İkinci 1x 'luk Guclu Tılsım + 10x Defans Hapı Ucuncu 1x 'luk Guclu Tılsım Ornek İmza *Not: Yukardaki İmza ornektir. Gm Sezar adına yapılmayacaktır. İmza Tasarımlarında "GM Yakuza" veya "Yakuza" kelimeleri yer almalıdır. * Etkinlik sonucları 9 Ocak 2014 Perşembe gunu acıklanacak,kazanan oyuncuların odulleri Perşembe gun icerisinde veya Cuma gunu verilecektir. * Kazanan oyuncular yonetim tarafından belirlenecektir. * İmzalarınızı bu konu altında paylaşınız. Lutfen sadece kendi tasarımlarınızı paylaşınız. Bir onceki paylaşılan resimleri kopyalamadan kendi fikirlerinizi sununuz. Bu şekilde paylaşım yapanlar etkinlik dahilinde değerlendirilmeyecektir. Teşekkurler! __________________