Batı pazarına acılması ile birlikte iyi işler yapsa da ozellikle Japonya odaklı oyunlarında buyuk sıkıntılar ceken Square Enix'in stratejisini hala anlayabilmiş değiliz. Final Fantasy XV oldukca iyi bir oyun olmasına rağmen 13. bolum krizi ve sonradan tamamlanma cabaları ile karşımıza cıkmıştı. Anlaşılan benzer bir işleyiş Kingdom hearts 3'te de karşımıza cıkabilir. Oyunun eski versiyonlarını surekli yeni paketler ile sunan firma gelen haberlere bakılırsa Kingdom Hearts 3'te de Final Fantasy XV'tekine benzer bir hataya duşebilir. Gelen haberlere gore firma Kingdom Hearts 3'un daha fazla ertelenmesini istemiyor ve en gec 2018'de piyasaya cıkmasını hedefliyor. Bu bağlamda oyun cıktıktan sonra bazı bolum ve ozelliklerinin tamamlanabileceği belirtilmiş. Yine bu konuda gelen haberlere baktığımızda normalde bu ay yayınlanacak olan bir tanıtım videosunun da ertelendiği ve E3 fuarına kaydırıldığı rapor edilmiş. Bu tanıtım videosu ile birlikte oyunun cıkış tarihinin de duyurulacağı gelen haberler arasında. Acıkcası bir KH sever olarak firmanın zaten aynı paketleri tekrar tekrar sunmasına cok ısınamamıştım. Ustune yarım yamalak cıkacak bir Kingdom Hearts 3, tum bu olanların uzerine bir mum dikebilir.. __________________