Zeitnot: “İyi destekler yoktu, oyunu oğretmeye calışıyordum”
LoL0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Zeitnot: “İyi destekler yoktu, oyunu oğretmeye calışıyordum”
-
28-09-2019, 03:33:59Kayıtlı ÜyeZeitnot, LoLespor’un canlı yayınında merak edilen soruları yanıtladı. #VFŞL’nin diğer nişancılarından scrim detayına kadar bircok acıklamayı derledik. Berkay “Zeitnot” Aşıkuzun, LoLespor’un canlı yayınında bircok merak edilen soruya cevap verdi. Canlı yayından aldığımız notlar ile bu iceriği hazırladık. Guncel meta ve bircok espor konusu hakkında Zeitnot şu yorumları yaptı: “Mobil şampiyonlar daha iyi” 9.1 Yaması’yla birlikte oynanan şampiyonlarda da değişikliğe gidilecek gibi gorunuyor. Bu konuda tekli dereceli sıra icin birkac oneri sunan Zeitnot mobil şampiyonların daha iyi durumda olduğunu soyledi. Yıldız oyuncuya gore herkesin oynaması gereken şampiyonlar ise Lucian, Ezreal ve Kai’sa. Vayne’in aldığı guncellemeyi de beğenen Zeitnot, Vayne’i ilerleyen donemde rekabetci sahnede de gorebileceğimizi duşunuyor. İlginizi cekebilir: 9.1 Yama Notları Bahceşehir SuperMassive bu sezon ne yapar? Zeitnot, Bahceşehir SuperMassive’in bu sezon en ustten başlayacağını duşunuyor. Rakip kadrolara ve mevcut Bahceşehir SuperMassive kadrosuna bakan oyuncu, bu karşılaştırmaya gore, cok iyi gorunduklerini soyledi. Ayrıca lig zamanında ne olacağının belli olmadığını belirten oyuncu her takımın birbirini yenebileceğini soylerken, sezonun sonuna doğru en iyi olacağız yorumunda bulundu. Espor Sahnesi hakkında ne duşunuyor? VF Şampiyonluk Ligi oyuncuları yakın donemde Espor Sahnesi’ni gezme fırsatı bulmuşlardı. Espor Sahnesi’ni beğendiğini soyleyen Zeitnot, bu kadar iyi olacağını duşunmediğini belirtti. İlginizi cekebilir: Espor Sahnesi bilet fiyatları ve diğer detaylar Yanındaki destekler hakkında ne duşunuyordu? Profesyonel kariyeri boyunca bircok destek oyuncusuyla oynayan Zeitnot, kariyerinin başlarında Turkiye’deki destek oyuncularının zayıf olduğunu soyledi. HÂl bu konuda problemlerin olduğunu soyleyen oyuncu, bir donem iyi desteklerin olmadığını ve bir donem yanındaki desteklere -oyunu- oğretmeye calıştığını acıkladı. Sonrasında Dumbledoge, SnowFlower ve Wolf gibi oyuncularla birlikte uzerindeki baskının kalktığını belirten Zeitnot, artık koridor aşamasında destek oyuncusuna ne yapması gerektiğini soylemesine gerek kalmadığını belirtti. “Ben Frozen denen adamla aynı ligde oynamak istemiyorum” sozu hakkında Zeitnot, Frozen’ın 1907 Fenerbahce kadrosunda yer aldığı donemde attığı bir tweet’te, Frozen denen adamla aynı ligde oynamak istemediğini soylemişti. Bu konuda da bir acıklama yapan yıldız oyuncu, bunun bir detek tweet’i olduğunu soyledi ve ekledi: “İyi oyunculara karşı oynamayı severim.” Frozen’ın cok bilgili bir oyuncu olduğunu soylerken, Koreli oyuncunun mental olarak da cok iyi olduğu soyledi. Bu yonleriyle Frozen’ı ornek takım arkadaşı olarak gorduğunu soyleyen Zeitnot, Frozen’ın cok ustun bir seviyede olduğunun altını cizdi. “Yavaş yavaş daha iyi anlaştığımızda cok daha iyi oynayacak” yorumunu yaptı. Frozen’ın bileği hakkında Frozen’ın bileğindeki sakatlık durumu hakkında da konuşan Zeitnot, bu konuda daha once hic şikayet duymadığını soyledi. Thaldrin bir yayınında Frozen’ın bileğinde problem olduğunu soylemişti. Ligdeki nişancılar hakkında ne duşunuyor? Pilot guzel, iyi oynuyor diye duşunuyorum, solo Q’da karşılaşmadım. Ruvelius tehlikeydi. Madness guzel oyuncu. Hades gecen sezon pek iyi oynamıyordu, geliştirmiş diye duşunuyorum. Problem olabilir belki. Dark Passage’ın alt koridorunu solo Q’da goruyorum ama genelde mage oynuyor, nişancıyla gormedim. HolyPhoenix ile yakın seviyedeyiz diye duşunuyorum.” Wolf vs. Revanche Revanche bir suredir Wolf’la 1v1 oynamak istediğini soyluyordu. Bu konuda bircok tweet atan Revanche’ın bu isteğini de yorumlayan Zeitnot, bu isteği sonradan oğrendikleri soylerken, “Wolf’un pek umursadığını zannetmiyorum.” dedi. Scrim dedikoduları hakkında Yakın donemde Closer’ın bir yayınında Royal Youth’un yoneticisi Mert Tanrıverdi’nin konuşmaları dikkat cekmişti. Bu konuda da kısa bir acıklama yapan Zeitnot, “Soylenme biraz yalan, sıkılmış gibi.” yorumunu yaptı. kaynak playerbros __________________