Senpay – 6 ay ceza aldı
Sence yediğin ceza ve bu cezanın suresi haklı mıydı? Senpay: Ban kararı doğruydu fakat yeni başlamış bir oyuncu olarak 6 ay benim icin cok uzun bir sure. Ban yeme sebebin neydi? Senpay: Toxic’lik sebebiyle ceza yedim. Cezan bittikten sonra ileride kendine nasıl bir yol cizmeyi planlıyorsun? Senpay: 6 ay boyunca calışmaya devem edeceğim, eğer iyi oynadığımı duşunursem kariyerime devam etmek istiyorum. Son olarak senin eklemek istediğin bir şey var mı? Senpay: Bana guvenen yonetim ekibini yuzustu bıraktığım icin uzgunum. Rate – 10 ay ceza aldı
Sence yediğin ban ve bu cezanın suresi haklı mıydı? Rate: Benim fikrime gore, cezalar toxic’likten kaynaklı olduğu icin tum oyuncular ne dediğinden bağımsız olarak aynı sure cezayı almalıydı ama bu cezayı hak etmedim diyemem. Ban yeme sebebin neydi? Rate: Toxic’lik sebebiyle ceza yedim. Cezan bittikten sonra ileride kendine nasıl bir yol cizmeyi planlıyorsun? Rate: Cezamın bitmesine daha 10 ay var, henuz ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Sanırım zaman gosterecek. Son olarak senin eklemek istediğin bir şey var mı? Rate: Bircok insanın hakkımda yalan şeyler soylediğini gordum, ben her oyunda toxic’lik yapan biri değilim. Sohbet gecmişime baktığımda smurf hesabımdaki sohbet gecmişim ağırlıklı ceza yediğimi gordum, insanlar o hesapta toxic’lik yapanın “Rate” olduğunu bilemezdi. Sinirim belli insanlara değil, oyun icinde benimle aynı takıma duşen oyuncuların yaptıklarına yansıttığım bir sinirdi. Yani gidip de “Rate” nick’iyle değil insanların hic bilmediği bir hesapta o sinirimi yansıtıyordum ama buna rağmen insanlar gelip “Rate maclarımda xxx diyor” şeklinde yalanlar uydurdular, umarım insanlar gereksiz yalanlar soyleyerek kitleleri yanlış yonlendirmez. Zetsu – 6 ay ceza aldı
Sence yediğin ban ve bu cezanın suresi haklı mıydı? Zetsu: Uyarı alacağımı duşunmuştum ancak gecmişimden gelen bir olaydan ban yiyebilecegimi duşunmedim. Bu cok uzucu oldu ve suresinin gercekten uzun oldugunu duşunuyorum. Ban yeme sebebin neydi? Zetsu: Ceza yememin ana sebebi tekli derecelide sergilediğim gercekten olumsuz tavırlardı. Cezan bittikten sonra ileride kendine nasıl bir yol cizmeyi planlıyorsun? Zetsu: Dark Passage ve oyuncularımız adına cok uzgunum, oldukca uyumlu bir ekip olmuştuk ve tam ritimimizi yakalarken bu uzucu olay yaşandı. Kendim icin konuşmak gerekirse, gercekten cok calışıyordum, aynı tempoda devam edip kendimi her anlamda daha cok geliştireceğim. VFŞL’de daha fazla Turk koc olması gerektiğine inanıyorum, bu yuzden hız kesmeyeceğim ve ne olursa olsun kendime guvenimi surdureceğim. Son olarak senin eklemek istediğin bir şey var mı? Zetsu: Eklemek istedigim şey; Riot bizden incelemek icin hesaplarımızı istiyor ve ben de gecmişteki bir olayın bu kadar buyuk bir cezaya yol acacagını duşunmedigimden tum hesaplarımı verdim. Ancak bazı uyanık arkadaşlarımız var belli ki, durumları benden daha vahim kişiler, sanırım toxic’lik yaptıkları hesaplarını Riot’a hic bildirmediler. Gercekte durumun daha vahim olduğunun bilinmesi gerekiyor, coğu lig ve akademi oyuncusunun toxic’lik durumu ceza alanlarınkinden farklı değil. Manda – 4 ay ceza aldı
Sence yediğin ban ve bu cezanın suresi haklı mıydı? Manda: Yediğim ceza haklıydı fakat suresi fazlaydı. Her insanın sinirli bir anı, gunu olabilir. 1-2 oyunun sohbet gecmişini alıp ikaz veya uyarı verilmeden 4 ay gibi uzun bir sure uzaklaştırılma verilmesi bence cok yanlış. Ban yeme sebebin neydi? Manda: Hakaret dolayısıyla ceza yedim. Cezan bittikten sonra ileride kendine nasıl bir yol cizmeyi planlıyorsun? Manda: Cezadan sonra reform olup tekrardan takımlardan birine girmek gibi bir yol izleyeceğim. Son olarak senin eklemek istediğin bir şey var mı? Manda: Oyunculara direkt ceza vermek yerine ilk başta ikaz veya uyarı yapılmalıydı. Risus – 6 ay ceza aldı
Sence yediğin ban ve bu cezanın suresi haklı mıydı? Risus: Aldığım ceza haklıydı ama suresi beni biraz afallattı. Ban yeme sebebin neydi? Risus: Genel anlamda ettiğim kufurlerden dolayıydı. Profesyonel bir oyuncuya yakışmayacak şekildeydi. Cezan bittikten sonra ileride kendine nasıl bir yol cizmeyi planlıyorsun? Risus: İlerisi şu an icin bir gizem. Şimdilik biraz psikolojik sıkıntılar icerisinde olduğum icin, ceza surem olan 6 ayın 1 ayını kendime ayırıp, kalan 5 ayda EU West sunucusunda lig kasmaya calışacağım. Son olarak senin eklemek istediğin bir şey var mı? Risus: Her şeyin bir bedeli, yaptığınız hataların bir sonucu vardır. Onemli olan bu hataları tekrarlamamak ve toparlamaya calışmak. Kimse denediği icin suclanamaz. Scylad – 4 ay ceza aldı
Sence yediğin ban ve bu cezanın suresi haklı mıydı? Scylad: Riot Games’in cezalar konusunda uzun ve guvenilir araştırmalar sonucunda bize boyle cezalar verdiğini biliyorum. Doğal olarak yediğim bu cezayı haklı ve yerinde buluyorum. Ekstra olarak şunu da belirtmek istiyorum: Royal Youth bana bu fırsatı tanıdığında gercekten yonetim, koc ve oyuncu kadrosu konusunda -kısa sure gecmiş olmasına rağmen- her şey yolundaydı. Takım arkadaşlarımı boyle bir sebepten oturu yarı yolda bıraktığım icin uzgunum. Artık bu kotu yonlerimi duzelteceğim ve yaz mevsimine kadar cok calışacağım. Ban yeme sebebin neydi? Scylad: Toxic’lik sebebiyle ceza yedim. Cezan bittikten sonra ileride kendine nasıl bir yol cizmeyi planlıyorsun? Scylad: Toxic’lik yapmayıp diğer mevsimde yepyeni bir başlangıc yapacağım. Bu ceza sayesinde sadece oyunculuğun değil davranışların da cok onemli olduğunu farkettim. Son olarak senin eklemek istediğin bir şey var mı? Scylad: Beni bu yolda destekleyen Royal Youth ailesine ve takım arkadaşlarıma cok teşekkur ediyorum. Yeni mevsimde daha iyi donuş yapacağımı duşunuyorum. Kaynak