PDU ® Death Stranding'in hikayesi sızdırıldı
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- PDU ® Death Stranding'in hikayesi sızdırıldı
-
28-09-2019, 03:33:29Kayıtlı ÜyeHideo Kojima'nın kendi kurduğu yeni yapım studyosu ile, Konami'den ayrı olarak geliştirdiği ilk oyun olan Death Stranding'in potansiyel hikayesi şu anda sızıntı niteliğini taşıyarak ortalıkta geziniyor. Biraz once 4chan forumlarında karşılaştığım sızıntıyı sizlerle de paylaşsam iyi olur diye duşundum. Gecen haftaki Assassin's Creed Origins gorseline de burada rastlamış ve bırakın Turkiye'yi, dunyada ilk kez sizinle paylaşmıştım. Dışarıdan bakınca sıradan birisinin de yazıp-cizip insanları kandırabileceği bir platform olarak gorulse de oyun firmalarının bu platformu iyi bir reklam aracı olarak kullandığı gibi bir gercek de var. Bu yuzden sızıntıları goz onunde bulundurmakta fayda var. Heyecan yaratıyor olabilirler. Lafı cok uzatmadan 4chan'de yazılan hikaye ozetini sizlerle paylaşıyorum. Gercek mi değil mi, bir garantisi yok ancak yine de spoiler uyarımı yapıyorum. Olur da gercek cıkarsa diye. Death Stranding, genetik olarak klonlanmış ordular hakkında bir oyun. Oyun bu klonların savaşmayı ve hayatta kalmayı oğrenmek uzerine eğitildiği bir simulasyonda, programcılık ile yaratılmış sanal bir dunyada geciyor. Asıl hikaye bir virus bu sistemin icine sızdığında başlıyor. Oyunun ilk birkac saati boyunca herhangi bir acıklama yapılmıyor, ancak daha sonra asıl olayı anlatan acıklamalarla karşılaşıyorsunuz. Virus, klonları zorla kontrol etmeye programlanmış ve sistemin icinde bulunan karakteriniz de bu virusu durdurmak ile gorevlendirilmiş durumda. Daha sonra, gorevden alınan klonların o dunyada kalıp birer yapay zeka olarak sonsuza kadar sistemde sıkıştığı ortaya cıkıyor. Oyunun ana teması genetik gelişimler, insan ırkını iyileştirmeye odaklı teknolojiler ve sentetik hackleme uzerine kurulu. Şimdilik sızdırılan hikaye detayları bunlar. Daha fazlasını E3'un sonunda goreceğimizi soyleyen kaynak başka herhangi bir acıklamada bulunmadı. Ne diyorsunuz? Sizce inandırıcı bir hikaye mi? __________________