T1SO: “İsimden cok şampiyona odaklanıyorum, karşımda kimin olduğu onemli değil.”
LoL0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- T1SO: “İsimden cok şampiyona odaklanıyorum, karşımda kimin olduğu onemli değil.”
-
28-09-2019, 03:33:14Kayıtlı ÜyeLigin yeni isimlerinden biri olan ve bu sezon Galakticos Akademi takımının orta koridorunda mucadele edecek olan Suleyman “T1SO” Madan ile konuştuk. Akademi ligindeki isimlerle roportajlarımıza devam ediyoruz. Bu bolumdeki konuğumuz, profesyonel arenaya ilk adımını Galakticos forması altında atacak olan orta koridor oyuncusu Suleyman “T1SO” Madan. Daha once hicbir profesyonel oluşumunda yer almadın. Akademi liginde oynayacağın icin heyecanlı mısın? Evet heyecanlıyım. Sonucta bu benim ilk deneyimim. Umarım bu heyecanımı maclara yansıtmam. Galakticos ile anlaştığında neler hissettin? Mutluluk ve heyecan. Esporcu olmak istiyordum ve şu an buna bir adım attım. Umarım ornek ve sevilen bir esporcu olabilirim. Akademi liginde deneyimli isimlerde mevcut. O isimlere karşı oynayacak olmak senin icin bir şey ifade ediyor mu? Aslına bakarsanız isimlerden cok oynadıkları şampiyonlara odaklanıyorum. Bu yuzden kim oldukları onemli değil. Naru ile aran nasıl? Ondan oğrenmek istediğin şeyler var mı? Bir kere Vodafone etkinliğinde konuşmuştum o kadar. O kadar iyi ve samimi davranmıştı ki o gunden sonra neredeyse sıkı bir hayranı oldum diyebilirim. Beni en cok heyecanlandıran şey zaten Naru ile aynı takımın bunyesinde olmak. En iyi Turk orta koridor oyuncusu. Ondan tecrube, oyun bilgisi ve oğrenebileceğim ne varsa oğrenmeye calışacağım. Sorularımızı yanıtladığın icin teşekkur ederim. Buradan Galakticos hayranlarına soylemek istediğin bir şey var mı? Destekleyen herkese teşekkur ederim. Yeni yılda umarım her şey daha guzel olur. kaynak playerbros __________________