Kaynak : Esporin
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Ruvelius: Ceza suresinin 6 hafta olması fazla acımasız
-
28-09-2019, 03:33:08Kayıtlı ÜyeHeyecanla beklenen VFŞL maclarına kısa bir sure kala Riot Games tarafından bircok oyuncuya ceza verildi. Ceza alan isimlerden Galakticos nişancısı Mustafa Berk “Ruvelius” Baraklı ile ban kararını, bunun takımı nasıl etkileyeceğini ve onumuzdeki surecte ne yapacağını konuştuk. Oncelikle Riot’ın ban kararıyla başlamak istiyorum, sence haklı bir karar mıydı? Ruvelius: Daha eski tarihlerden uyarılarım olduğu icin ban kararı haklıydı fakat ceza suresinin 6 hafta olması hem benim icin hem de takımım icin fazla acımasız. 6 haftayı hak edecek kadar kotu şeyler yapmadım. İnsanlar Elwind’in cezasıyla senin cezanı karşılaştırıyor, aldığın cezanın Elwind’den fazla olmasına hak veriyor musun? Ruvelius: Ben binlerce kişilik yayınlarda insanlara hakaret edip, kufurler savurup, onları kucuk duşurmedim. Herhangi bir ırkcılık yapmadan, sadece oyun icinde kotu oynayanlara ettiğim hakaretlerle Elwind’den daha uzun sure ceza almış olmamı aklım almıyor. Peki ceza alan diğer oyuncularla alakalı eklemek istediğin bir şey var mı? Ruvelius: Kendi banım dışında başka bir şeyle ilgilenmiyorum, 6 haftalık surecte mevcut performansımı koruyup, geliştirip takımımın yanına donmek istiyorum. Mevcut performansından memnundun diyebilir miyiz o zaman? Antrenmanlarınız nasıl geciyordu? Ruvelius: Antrenmanlarda bu zamana kadarki en iyi performansımı sergiliyordum. Mental olarak en rahat hissettiğim zaman dilimiydi ve antrenmanlarımız cok iyi geciyordu. LUGER’İ ALMAMIZ GEREKTİĞİNİ SOYLEDİM İlk hafta Bursaspor Esports, Galatasaray Espor gibi takımlarla karşılaşacaksınız ve yerine amator bir oyuncu olan Husky Rider oynayacak, nasıl sonuclar alacağınızı duşunuyorsun? Ruvelius: Takımımızın yaptığı antrenmanları izliyorum surekli. İlk hafta oynayacak Husky Rider’a ve takımıma guveniyorum. Kazanamayacakları bir hafta değil. 5 hafta boyunca yerine Luger oynayacak, bu değişikliğin kadroyu cok etkileyeceğini duşunuyor musun? Ruvelius: 6 haftalık surecte Luger-Zergsting ikilisi uyum yakalayabilirse, yolumuzdan sapmadan ilerleyebileceğimize inanıyorum. Takım sahibimiz eve gelip Riot tarafından ceza alacağımı soylediğinde Luger’i almamız gerektiğini soyledim. Ona guveniyorum. Power ranking’lerde GAL genelde ilk 5’te kendine yer buldu, hatta favori gorulen SUP ve RY yerine 2. sırada dahi gorduk. Buyuk bir coğunluk bunu alt koridorun uyumuna da bağlıyordu. Takımla uyumunuz ve Zergsting’le uyumunuzla alakalı neler duşunuyorsun? Ruvelius: Zergsting-Ruvelius uyumuyla alakalı soyleyebileceğim tek şey şu: oyun icinde ve oyun dışında konuşmadan anlaşabilen bir ikili. İnsanlar cok etkili ve yetenekli bir oyuncu olduğunu duşunse de bazıları mental olarak zayıf olduğunu duşunuyor, buna katılıyor musun? Ruvelius: Eskiden olsaydı katılabilirdim ama şu an kesinlikle katılmıyorum. Gectiğimiz senelerde bir istikrar problemin var gibiydi, Zergsting’le 2017 Yaz Mevsimi’nde harika oyunlar yaparken 2018 sezonunda performans duşukluğu yaşamıştın. Bunu cozduğunu duşunuyor musun? Ruvelius: 2018 Dark Passage donemi hayatımın en kotu donemlerinden bir tanesi. Takım icinde yaşadığımız yonetim ve oyuncu problemlerinden dolayı işime odaklanamadığımı duşunuyorum. Bir daha boyle bir şey yaşamamak icin bircok şeye buyuk titizlikle yaklaşıyorum. ENTER TUŞUNU SOKSUNLER Yaşadığın problemlerle ilgili değinmek istediğin, “Şu an olsa bunu yapmazdım.” dediğin bir şey var mı? Ruvelius: Marshall’ın olduğu takıma gitmezdim diyebilirim kısaca ahaha. 😀 Konuyu biraz değiştiriyorum, ligde kendine rakip gorduğun alt koridor oyuncuları hangileri? Ruvelius: Butun alt koridorları rakip olarak goruyorum fakat Zeitnot-Wolf ve Pilot-Dumbledoge koridorlarına karşı oynamak icin sabırsızlanıyorum. Senli ve sensiz bir power ranking yapmak ister misin takımlar arasından? Ruvelius: Power ranking yapmak istemiyorum, saygısızlık olduğunu duşunuyorum. Twitter bio’nda neden N E F R E T yazıyor? Ruvelius: Takımıma bu şekilde yuk olduğum icin kendimden nefret ediyorum bazen. Son olarak buradan seni destekleyen takipcilerine ve profesyonel oyuncu adaylarına soylemek istediğin bir şey var mı? Ruvelius: 6 haftalık surecte kendi bireysel performansım haricinde kocumuzla da calışıp takımın icindeki 3. goz olmaya calışacağım. Beni ve takımımı destekleyen herkesten ozur dilerim. Profesyonel oyuncu adaylarına soylemek istediğim tek şey: enter tuşunu soksunler yoksa kariyerleri başlamadan bitebilir.