Kaynak : Playerbros
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- Aligan: “Oyun Hizmetleri’nden sonra buyuk bir duşuş yaşadım.”
-
28-09-2019, 03:32:56Kayıtlı ÜyeAkademi ligindeki isimlerle konuşmaya devam ediyoruz. Bu bolumde, Team Cappadocia, Cilekler ve Oyun Hizmetleri’nin formasını giyen ve şu anda Dark Passage Akademi takımında ust koridor oyuncusu olarak mucadele eden Yaşar Ali “Aligan” Can ile kısa bir roportaj gercekleştirdik. Gectiğimiz donemde bazı takımlarda mucadele etme fırsatın oldu. Gostermiş olduğun performansla Dark Passage Akademi takımında oynama şansı buldun. Neler hissediyorsun? Oyun hizmetlerinden sonra kişisel hayatım yuzunden buyuk bir duşuş yaşadım. Cilekler doneminde toplamaya calışsam da bir turlu başaramadım ve gecen sezonu iyi bir teklif bulamadığımdan pas gecmek zorunda kaldım. Bu sezon Dark Passage, akademi takımı icin bana şans verdi ve bu durum kendimi toparladığımı gostermek icin iyi bir fırsat oldu. Akademi ligi hakkındaki duşuncelerin neler? Sence akademi ligi genc oyunculara nasıl fayda sağlayacak? Akademi ligi tam zamanında geldi. Bu lig, kendilerini gostermek icin uğraşan bir cok oyuncuya yol olacak ve oyuncuların lig suresince tecrube edinip takım ortamlarını oğrenmelerini sağlayacaktır. Akademi liginde, gectiğimiz donemlerde ligimizde oynamış isimlerde mevcut. Sence bu durum, sahneye yeni adım atan oyuncuları etkiler mi? Akademi liginde, ligde oynamış bircok oyuncu var. Bazıları kotu performansları yuzunden, bazıları ise iyi bir teklif alamadıkları icin buradalar. Bu durum, ilk defa tecrube edinecek oyuncular icin inanılmaz bir fırsat. Cunku ligde oynamış oyunculardan oğrenebilecekleri bircok şey var. Ego yapmayıp oyunlarına odaklandıkları surece birkac oyuncu rahatlıkla Şampiyonluk Liginde kendine yer bulabilir. Sorularımızı yanıtladığın icin teşekkur ederiz. Buradan Dark Passage taraftarlarına soylemek istediğin bir şey var mı? Akademi takımı olarak kadromuzu guclu bulmadılar ama play-off’a kalmak icin elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Takımımızdaki genc oyuncular aşırı yetenekli. Berentt’in tecrubesi ve benim tecrubemle beraber play-off’u garantileyebiliriz.