LoL Hafta Sonu’nun konukları da cok ozel!
LoL0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- LoL Hafta Sonu’nun konukları da cok ozel!
-
28-09-2019, 03:29:09Kayıtlı ÜyeHepimizin heyecanla beklediği League of Legends Hafta Sonu yarın başlıyor! Her dakika ayrı bir kostum kazanma şansı yakalayacağınız, 2015 Şampiyonluk Ligi takımlarının menajerlerine ve takım kaptanlarına soru sorabileceğiniz etkinliğin surpriz konuklarından biri de, başarılı spor yorumcusu Kaan Kural! Her dakika kostum kazanın! League of Legends Hafta Sonu boyunca “Kel kod ver!” cağrılarınız yanıt buluyor ve kel, saclı demeden herkes binlerce kostum kodu hediye ediyor! Gun boyu yapılacak yarışmalar, cekilişler ve soru-cevap etkinliklerinde siz de her dakika kostum kazanabilirsiniz. Gun boyu yayın Hem Cumartesi, hem de Pazar gunu 11.00’da başlayacak yayınlar boyunca, LoL TV ekranları hic boş kalmayacak. Sihirdar Vadisi ve ARAM haritalarında oynanacak oyunlar, kostum hediyeli yarışmalar ve roportajlar dışında pek cok soru-cevap etkinliği de sizi bekliyor olacak! 6 Aralık Cumartesi soru-cevap etkinlikleri: 11.00 – 12.00: Topluluk ekibiyle soru-cevap 12.30- 13.30: eSpor ekibiyle soru-cevap 13.30-14.30: Kaan Kural roportajı 14.30 – 15.30: Number One takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 16.00 – 17.00: HWA Gaming takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 17.30 – 18.30: Team Turquality takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 19.30 – 20.30: Zone Esports takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 7 Aralık Pazar soru-cevap etkinlikleri: 11.00 – 12.00: Yerelleştirme ve Oyun İci Hizmetler ekibiyle soru-cevap 12.30 – 13.30: BPI takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 14.00 – 15.00: Atlas takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 15.30 – 16.30: Dark Passage takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap 17.00 – 18.00: Aces High takımının menajeri ve kaptanıyla soru-cevap Birbirinden eğlenceli roportajlar, yarışmalar ve surpriz hediyeler icin bu hafta sonunuzu League of Legends’a ayırın! League of Legends Hafta Sonu - Sıkca Sorulan Sorular Fotoğraf Yarışması: #Kelfie LoL TV canlı yayın bağlantısı: http://www.twitch.tv/riotgamesturkish Adalet Meydanlarında goruşmek uzere! __________________