League of Legends Oyuncuları ...
LoL0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- LoL
- League of Legends Oyuncuları ...
-
28-09-2019, 03:23:15Kayıtlı ÜyeMerhaba arkadaşlar oncelikle kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. 1. sezon den beri LoL oynamaktayım, daha once bir cok takımda bulundum ve şimdi kendi takımıma kocluk yapıyorum aynı zamanda takımın jungle oyuncusuyum. Şu anda 7 kişilik bir ekibimiz var ve katılabildiğimiz tum turnuvalara katılıyoruz. Ceşitli turnuvalarda birinciliklerimiz de vardır. Sozu cok fazla uzatmadan direk konuya gelmek istiyorum ,ekibimizi buyutmek ve daha da cok guclendirmek icin takım arkadaşları aramaktayız. Kendimize ait strateji geliştirme dersliğimiz var. (sizin anlayacağınız anlamda gaming house) Burada hem takım ile beraber antrenmanlar yapıyoruz hemde strateji geliştiriyoruz. Ayrıca sponsorumuzun sağladığı iyi ekipmanlarla oyun oynama fırsatımız oluyor. Genelde şehir dışı turnuvalarda tum masraflarımız sponsor tarafından karşılanıyor. Sizlerde bizimle olmak bu heyecanı bizimle birlikte yaşamak istiyorsanız aşağıda ki linkten başvuru yapabilirsiniz. http://goo.gl/forms/CeyunA8a5d __________________