Nottingham’lı Ezreal, Kızıl Baron Corki ve pek cok diğer kostum cekildikleri koşeden sınırlı bir sure icin geri gelecek. 29 Kasım – 31 Aralık tarihleri arasında daha onceden Sandığa kaldırılan 47 kostum, her zamanki bedelleri karşılığında mağazadan alınabilecek. Bu tarihler arasında kostumlerden her birinin %50 indirimli olacağı ozel bir gun olacak. Bu sayede, en sevdiğiniz emekliye ayrılmış kostumleri indirimden faydalanarak toplayabilirsiniz. İndirim takvimini en baştan peşinen verdiğimiz icin indirime girmeden alıp fırsatını kacırdığınız kostumlerin RP iadesini yapmayacağız. Oyle bir iki tanesi ile yetinemeyip, hepsine sahip olmak isteyenleri de duşunerek sınırlı bir sure icin butun kostumleri Sandığa Kalkanlar Mega Paketi altında mağazaya koyuyoruz. 29 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında sandıktan cıkan 47 kostumun hepsini birden %60 indirimle koleksiyonunuza katabilir; ustelik olmayan Şampiyonları da %50 indirimle kapabilirsiniz. Siz sormadan soyleyelim, paketin bedeli hÂlihazırda sahip olduğunuz iceriğe gore otomatik olarak ayarlanacak. Sandıktan cıkarılacak kostumlerin listesi ile indirim takvimini aşağıda gorebilirsiniz. Kostum Sandığı kapanmadan acele edin! __________________